• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja robiłam ale też po jedzonku była.
Na roczek tort będę zamawiać, jeszcze nic nie mam załatwione.
Musze zbadać żelazo ale jak ma katar to nie ma sensu bo ponoć wtedy spada.
Maselko wyrośnie z tego, dziwne ze do tej pory nic i teraz coś wyszło? Pediatra czy kardiolog badał?
U takich maluchów wszystko jest blisko siebie, może jest szansa ze lekarz usłyszał coś zupełnie innego i się okaże że już nie ma się czym martwić.

Ja robiłam ale też po jedzonku była.
Na roczek tort będę zamawiać, jeszcze nic nie mam załatwione.
Musze zbadać żelazo ale jak ma katar to nie ma sensu bo ponoć wtedy spada.
Maselko wyrośnie z tego, dziwne ze do tej pory nic i teraz coś wyszło? Pediatra czy kardiolog badał?
U takich maluchów wszystko jest blisko siebie, może jest szansa ze lekarz usłyszał coś zupełnie innego i się okaże że już nie ma się czym martwić.
No wlasnie teraz niby wyszlo jak go osluchiwala przy tym katarze. Pediatra. Wczesniej nigdy nic nie bylo ale chodzilam do innej tylko ze ma urlop teraz. Jak go wylecze to pojde jeszcze raz. Albo do kardiologa. No i mamy morfologie zrobic czy nie ma anemii bo to od tego moze byc. A on taki rydz jest,ze chyba anemia mu nie grozi.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na rehabilitacji tak bardzo płakała, pamiętała te miejsce i tą kobiete. Teraz śpi juz 2,5h. Ona też masuje jej te plecki, jakoś nie mam zaufania, boje się żeby coś jej nie zrobiła źle. A tak to Wsumie za dużo nie robi, coś na piłce i trzymając ją na.rękach.
Maselko poczekaj, wyzdrowieje to pewnie wszystko się rozwiąże.

A propo szczepień musze iść na ostatnie WZW wkoncu, bo potem mmr i tak przeloze.
Malaja bo im później ta szczepionka to chyba nie zaszkodzi co??

Mała doskonali chodzenie :) super, już ciągle robi krótsze i dłuższe kursy od mebli do łóżka, z pokoju do przedpokoju, super to wygląda tylko... No właśnie tylko się pochyla lekko do przodu, nie wiem czy to normalne, czy powinna być mega wyprostowana

NaNa ja myślę, że ona dopiero sie nauczyła chodzić i dlatego się pochyla...ale jak chodzicie na rehabilitację to najlepiej niech to oceni fachowiec.

Przesunięcie szczepienia nie zaszkodzi. Zależy jaki ktoś ma stosunek do szczepień. Jedna matka chce zaszczepić jak tylko jest już możliwość bo boi się chorób zakaźnych a inna będzie czekać bo im dziecko większe tym mniejsze ryzyko powikłań.
Ja MMR odwlekę na pewno bo boję się tej szczepionki a zachorowanie na odrę w PL jest nikłe...

Malaja a pierwszą szczepilas w terminie?
Rehabilitantka powiedziała ze może chodzić nachylona do przodu bo dopiero zaczyna i musi znaleźć swoją równowagę.

Chowacie maluchom zabawki?
Ja miałam kilka w kartoniku i sama o nich zapomniałam, jak je wyciaglam to oszalała z zachwytu i siedzi i się bawi :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry