My robiliśmy wiele razy i nikt nigdy nie mowil o byciu na czczo...Robila ktoras z Was morfologie dziecku? Musi byc na czczo?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My robiliśmy wiele razy i nikt nigdy nie mowil o byciu na czczo...Robila ktoras z Was morfologie dziecku? Musi byc na czczo?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieci maja czesto takie szmery, bedzie okU nas jakis szmer w sercu. Mamy skontrolowac po chorobie.
No wlasnie teraz niby wyszlo jak go osluchiwala przy tym katarze. Pediatra. Wczesniej nigdy nic nie bylo ale chodzilam do innej tylko ze ma urlop teraz. Jak go wylecze to pojde jeszcze raz. Albo do kardiologa. No i mamy morfologie zrobic czy nie ma anemii bo to od tego moze byc. A on taki rydz jest,ze chyba anemia mu nie grozi.Ja robiłam ale też po jedzonku była.
Na roczek tort będę zamawiać, jeszcze nic nie mam załatwione.
Musze zbadać żelazo ale jak ma katar to nie ma sensu bo ponoć wtedy spada.
Maselko wyrośnie z tego, dziwne ze do tej pory nic i teraz coś wyszło? Pediatra czy kardiolog badał?
U takich maluchów wszystko jest blisko siebie, może jest szansa ze lekarz usłyszał coś zupełnie innego i się okaże że już nie ma się czym martwić.