reklama

Listopad 2015 :)

gratuluję nowych ząbków
u nas nadal tylko dwa

młody waży około 10kg

na dwór ubieram rajstopy pod spodnie
śpiworka nie kupujemy nowego bo w starym jeszcze pojeździ
jak nie w wózku to na sanki się przyda
kombinezon dostaliśmy, wiec zostały tylko buty

reklama
Ja pod spodnie zakladam rajstopy, ale to jak jest naprawde zimno. Moze ze 2razy mi sie juz zdarzylo. A tak same spodnie i przykrywam nozki kocykiem. A u gory body krotki rekaw, cienka bluzka z dlugim, jeansowa kurtka taka przejsciowka i na to.dopiero cos grubego, czyli mocno ocieplana kamizelke.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Fotelik kupiony, jak narazie wrażenia na małej nie zrobił.
Wkładkę do wózka miałam wziąść ale przypomniało mi się ze.mam gruby koc z minki.
Buty zostają te ze Smyka, mała chętnie w nich chodzi. Ja rajstopy zakładam, bo kocem przykrywam tylko jak spi albo jak było 4stopnie.
Malaja Ty też ze śląska podchodzisz?

Dziewczyny czy ktoras z Was jest ze Slaska okol Swietochlowic, katowic? Szukam dobrego ginekologa na nfz. Do tej pory chodzilam do luxmedu ale zaliczylam tam 3lekarzy i z zadnego nie bylam zadowolona :-[

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dostałam 2 kombinezony i sobie czekaja na ewentualne mrozy/sanki. Kupilam mu kurteczkę i zimowa i wiatrowke. Jak jest ok 10℃ to bluza i wiatrowka jest ok. I do samochodu. Ale cos pośredniego bym chciala bo ta co ma po kuzynce juz przymala jest.
Z butami jeszcze mamy czas. Na razie tylko sie podosi i staje a nie chodzi.
U nas w mieście jest sklep z tymi butami emell czy emal. Reklamuja sie, ze maja najlepsze ceny na rynku...aż wejde z ciekawosci skoro mowicie, ze takie dobre te buty.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w Warszawie chodzilam do luxmedu i niby bylo wszystko ok do czasu ciaży. teraz zmienilam lekarza na takiego co pracuje na NFZ i w szpitalu w ktorym rodzilam Mikołaja. Juz mi powiedzial, ze moja kolejna ciaza musi byc prowadzona w przyszpitalnej przychodni jako potencjalnie patologiczna wiec czeste usg itp. No i generalnie chyba zaczynamy starania o kolejne maleństwo. Zrobię tylko zlecone badania i zobaczymy jak wyjdzie.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Kombinezon kupiłam w pepco za 40 zł wiec szkoda byli nie wziąść... my wózkiem prawie wcale nie jeździmy po podwórku tylko biega... czasami do sklepu który jest trzy mieszkania dalej ale to z reguły za rączkę idziemy powoli... drugi tydzień w domu i nie możemy się kataru pozbyć wszyscy przeziębienie łącznie ze mną i mała... ale bardzo się nie RWE di spacerów bo taka brzydka pogoda... futerko kupiłam 92 z nadzieja ze będzie ba przyszły rok bo mojej siostry córa jest rok starsza od mojej Nadii i wszystkie kurtki z zeszłej zimy są na nią dobre... ja w domu zakładam rajstopy z sukienka lub cienkie rajstopy z leginsami Bo mslej jest wygodniej chodzić schylic się tak niż w grubszy ch spodniach na gumkę lub guzik bo brzuszek ma odstający tak to nie widać po niej tych kilogramów szczupła jest... waszym dzieciom tez odstają brzuszki? Jak u ciężarnych zwłaszcza po jedzeniu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry