reklama

Listopad 2015 :)

reklama
a o co NaNa konkretnie pytasz? Ja nie robiłam, ale z racji zwiększonego ryzyka zespołu genetycznego u mojego dziecka i z racji bardzo nerwowej ciąży chyba sporo wiem na ten temat...

Generalnie badanie bezbolesne choć nieprzyjemne, bardzo stresujące, obarczone niewielkim ryzykiem powikłań w tym poronienia. Jak są wskazania to trzeba dobrze przemyśleć po co takie badanie i czy chce się je zrobić.

Moja mysia za dwa tygodnie kończy rok...a nadal wygląda jak 8 miesięczne niemowlę...Taka Calineczka...W żłobku jest zdecydowanie niższa od innych dzieci i taka drobinka...

Moja obie córki w tym okropnym sezonie chorobowym co jakiś czas łapią katar, ale na szczęście moje hartowanie ma sens bo mała na razie po pierwszych tygodniach w żłobku jest zdrowa. Oby tak dalej!!!

Nowa umiejętność- chodzenie do tyłu :))\
Buduje wieżę z klocków, potrafi dwa klocki (takie duże lego) połączyć razem, siada na nocnik (zasługa żłobka), mówi coraz więcej słów i uwielbia się bawić w chowanego...

NaNa chyba te nasze dziewuszki podobne do siebie bo ja też jak zobaczyłam zdjęcie Twojej córki to pomyślałam tak jak Wnuczka, że podobna do mojej.
Tylko moja połowę mniejsza :)))
No ale co zrobić...może nadgoni, a może nie...Taka już jest...

Nie ma reguły każde dziecko ma swoje tempo przybierania i wzrostu... mojej siostry w wieku dziesięciu miesięcy syn ważył ponad 11 kilo teraz ma 5 lat jest bardzo wysoki i strasznie chudy waży 19 kilo masakra...

reklama
1477515735602.jpg

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477515735602.jpg
    1477515735602.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 268

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry