Moja pokazuje gdzie mama, tata, baba, dziadzia, gdzie bozia, kotek, piesek, gdzie piesek śpi, gdzie światełko, na siebie jeszcze nie umie. Jak mowie ZANIES BABCI to zaniesie. Nauczyła się posylac buziaki wkoncu! Pokazuje jaka duża urośnie, "jakie dobre" i wchodzi na łóżko sama. Robi halo halo wszystkim co popadnie, próbuje buty sama zakładać i skarpetki, jak.mówię żeby weszła na konia i leżę na ziemi to wchodzi na mnie. Na pieska tez wchodzi. Głaskanie wygląda tak ze po główce uderza.
Mówi "kude "- gdy się przewróci albo upusci zabawkę, nazywa kota i kurki "koko ".
Wydaje mi się ze dużo, ale szczerze powiem ze nauczyła się większości tu na wsi, dużo ludzi, każdy chce nauczyć czegoś, a mała nawet chłonie, ale jak znów będziemy same w domu, znów obowiązki to nie mam za wiele czasu na wszystko,pewnie zapomni połowę
echhhhh...
Mówi "kude "- gdy się przewróci albo upusci zabawkę, nazywa kota i kurki "koko ".
Wydaje mi się ze dużo, ale szczerze powiem ze nauczyła się większości tu na wsi, dużo ludzi, każdy chce nauczyć czegoś, a mała nawet chłonie, ale jak znów będziemy same w domu, znów obowiązki to nie mam za wiele czasu na wszystko,pewnie zapomni połowę