reklama

Listopad 2015 :)

NaNa, taki zwyczaj w szpitalu gdzie rodzilam, dotyczy to wczesniaczkow.
Ja do kąpieli używam ostatnio bobini do skóry atopowej. Teraz zel, wczesniej plyn. I mam tez zel z linomaga. Od czasu jak nie używam emolium zniknęły mu suche plamy. Ma tylko na ramionkach troche jeszcze.
Mlody nauczył sie wchodzić po schodach, cały czas nawija, buzia mu sie nie zamyka :) I znów dużo spi.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
NaNa, taki zwyczaj w szpitalu gdzie rodzilam, dotyczy to wczesniaczkow.
Ja do kąpieli używam ostatnio bobini do skóry atopowej. Teraz zel, wczesniej plyn. I mam tez zel z linomaga. Od czasu jak nie używam emolium zniknęły mu suche plamy. Ma tylko na ramionkach troche jeszcze.
Mlody nauczył sie wchodzić po schodach, cały czas nawija, buzia mu sie nie zamyka :) I znów dużo spi.

Aha :) nie słyszałam o czymś takim, dlatego pytam :)

Mała krzywi sobie ząbki (nowe dwójki) bo chyba za mocno zaciska i wchodzą za jedynki górne :(.
Ogólnie wolno rosną, wasze maluchy tez mają takie krótkie ząbki?
Mała chyba przychamowala ze wzrostem, tak mi się przynajmniej wydaje.
A te policzki mnie martwią strasznie :(

U nas proste zeby (jak na razie)Ale szparka miedzy gornymi jedynkami. Wydaje mi sie, ze nie sa jakieś krotkie. Na pewno ostre. Jak ugryzie to baaardzo boli :/
Jutro mamy okulistę i dermatologa. Ciekawa jestem jak wzrok. Siostry córka ma duża wadę, moja mama tez a u młodego na razie nic niepokojącego nie widzę ale kontrola zalecana byla to idziemy.

Mała uderzyła się o szafkę :( nabila sobie pierwszego guza :( mam nadzieje ze jej nic nie będzie :(
A.dziewczyny które maja tu własną działalność, co ciekawego robicie? Możecie się.pochwalić?
Ja.kąpie.w.oilatum ale też myślałam czy nie zmienić na coś tańszego bo place 32zl. Ale.coś.na tej buźce teraz więc jeszcze zostaniemy przy tym

Dzięki za życzenia... gratuluję udanych wypieków i życzę miłej zabawy dzieciaczkom...
Mleko krowie podaje od dwóch miesięcy w postaci budyniu twarogu... kluskow na mleku... w nocy mleko z kleikiem mm... myślę że tak jeszcze z rok... potem zostanie manna gotowana na mleku krowim...
U nas tez katar na razie bez potrzeby wyciągania zobaczymy go przyniesie jutro...

Ja udzielam korepetycji z chemi... ciężko to nazwać działalnością... bo jej nie mam... dwie godziny dziennie 5 razy w tygodniu... kokosów nie ma ale dwa tysiące zarobie miesiecznie nie wychodząc z domu... kupuje co chce sobie i małej... dla najważniejsze jest to ze bardzo lubię to robi codziennie czekam na ich uczniów... jednocześnie odpoczywam od małej... I na razie tak zostanie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry