• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

Trochę wam zazdroszczę tych zakupów. Jest tyle fajnych rzeczy które można kupić takiemu roczniakowi...ale my WSZYSTKO mamy!!

Sanki ma starsza córka, wózki ma trzy więc czwartego nie kupię, huśtawkę mamy, kupę klocków, grających zabawek, lalek, pluszaków...
Nawet nie wiem co małej kupić na święta...

reklama
Malaja, nie ma czego zazdrościć. Ja nie lubie kupować prezentów bo dla mnie jest to mega stres. Bardzo chce, zeby to bylo cos fajnego, mysle szukam i okazuje sie niewypal :( napalilam sie na drewniane zabawki i kupilam to: Link do: Duża drewniana ciuchcia z klockami - dźwięk i światło - KRÓL ZABAWEK

Mi sie podoba, jest fajna i sa to klocki mozna ukladać, jeździ. Swieci, wydaje dzwieki. Wydaje sie być fajna dla mojego Mikołaja. Mam ja juz w domu i jestem zadowolona. Ale i tak ciagle mysle, ze moglby dostac cos fajniejszego...

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za bardzo się nie przejmuje jak znajdę coś fajnego to kupię na następną okazję... wózek widzę ze jest juz tańszy kolo 130 zł kosztuje plus przesyłka...
Sanki mam jeszcze po sobie ale chciałam kupić takie z daszkiem i śpi workiem żeby nie marzla zamierzam z nią po lesie chodzić... jak będzie dużo śniegu...

Stokrotka tak pytałam bo nie mam pomysłów żadnych na np podwieczorek, mała je 5razy dziennie i zastanawiam się co na podwieczorek przed kolacją mogę dać żeby wytrzymała

Ja kupiłam za 129, 90 plus przesyłka przez allegro niby polskie z grubszy mi rurkami i udźwigiem do stu kilo... jutro przyjdą jak śniegu nie będzie u nas pada...
NaNa jest rąk dużo opcji różnych posiłków tylko żeby twojemu dziecku pasowało... kaszki ryżowe kukurydziane manna z owocami płatki owsiane... kanapki... Jajko smażone na maśle... Jajko na gotowane ns miękko plus bułka z masłem i pomidor... kisiel z jabłkiem... budyń jak nie chce co się samej to możesz kupić gotowy... ja często jak mam rosółek na obiad to na podwieczorek gotuje jajko na tym rosole... daje kanapki z dżemem bo mam swój lub twarogiem lub naleśniki takie mięciutkie smaże na maselku... różne jogurty z owocami lub z białym twarogu em i owocami... biszkopty piekę bez cukru mocze w mleku tez chętnie na podwieczorek zjada... kluski śląskie czasami robie na obiad mała na podwieczorek sama w rękę bierze u zjada kilka... opcji tysiące...

reklama
Moja siostra na pewno by ci malaja podpowiedziała co kupić ma dwójkę dzieci każde pokoje po kilkanaście metrów i ciągle kupuje ciągle coś znajdzie i zamawia... wszystkie zabawki fisher ma z firmy i z kilku lepszych firm tez... mogę polecić firmę DELIVERY... traktor z przyczepa i zwierzątkami super zabawa arka Noego tez świetna mnóstwo zwierząt... taki domek plastikowy otwierany z boku grający super... fontanna ze słoniem tez... misio interaktywny bardzo fajna zabawa..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry