reklama

Listopad 2015 :)

Umywalka z fisher rewelacja mojej bardzo się podoba bez przerwy puszcza wodę i myje rączki najpierw jedna potem druga... kupiłam chrzesnicy ale narazie bawi się moje bez wyjmowania z pudełka... siostrzyczka szczeniaczka zero zainteresowania a te same pieniądze tez dla chrzesnicy...

reklama
a właśnie zastanawiałam się nad tą umywalką :) brałam też pod uwagę misia firmy sigikid można go przebierać sa rzepy sznurowki suwak mala by się po malu uczylac ubierać ;)

Czy wszystkie dxieviaczki już chodzą? Bo mój jeszcze nie. I zapomniał jak się mówi mama. W ogóle mało mówi. Koło mebli i za rączkę od dawna chodzi, sam wstaje z podłogi i stoi nie trzymając się niczego, ale nie chodzi.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana to ciesz się se nie musisz jeszcze biegać po całym mieszkaniu żeby go zlokalizować... Moja chodzi od 9 miesiący czyli już pięć miesięcy ale jest z 26 października...

Nasz Antos ma już 13miesiecy bo jest z 5 listopada. W ogóle jakby się nie rwal do chodzenia, ale czworaki opanował do perfekcji, także też muszę go czasem lokalizować. Chcialabym zobaczyć jak stawia pierwsze kroczki, a 9stycznia wracam do pracy i może mnie przy tym nie być )-:

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kupki od zębów też są luźne ponoć .
Ulla na rehabilitacji mi mówili że sprawdzić trzeba jak dzidzia ma 15 miesięcy i nie chodzi. ale może Twój mały jest z tych ostroznych i jeszcze daje sobie czas .

Moja też chodzi i mam tak jak maselko że może iść wszędzie tylko taki problem że ona wspina się na łóżka i fotele

Moja jutro kończy 13 miesięcy i nie chodzi. Z pchaczem lub w koło mebli chodzi i zdarza się że sama stoi i jak się zorientuje to hyc na pupę. Starszy poszedł sam jak miał 16 miesięcy. Wszystko z nim ok :-) tzn. Przeszedł z jednego pokoju do drugiego. Średniak na rok chodził. A młoda leniwa. Też się zastanawiam nad umywalka czyli polecacie ???

mój też nie chodzi
zrobi kilka kroków i na czworaka
u lekarza mówili, że widocznie spasowało mu raczkowanie i nie czuje potrzeby chodzenia

jaki nocnik polecacie dla chłopca bo my na razie mamy ten safari krzesełko i wszystko dookoła oblane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry