Ja tez tam mniej wiecej bo my spod krakowa. Mozna tez aplikacje na telefon sciagnac.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje[emoji6] Antek jak zrobił pierwsze kilka kroków to też ryczalam.Dziewczyny moja mała chodzi !!!! Ciesze się jak głupia. Wczoraj aż się poryczalam ze wzruszenia.
Mój sie nie budzi a jesli tak to sporadycznie i wystarczy go wziąć do naszego łóżka. Spi tak od 20-21-8. W ciagu dnia ok 2h.Ile razu Wasze dzieci przebudzaja się w nocy żeby się przytulic zjeść wypić? Moja ostatnio od jakiś dwóch tygodni śpi w nocy dwie godziny góra trzy wstaje grasuje po łóżku pokoju przez godzina nawet półtorej i dopiero usypia... jestem padnieta... myślałam że to zęby ale wtedy by płakała a nie placze chyba że chce płaczem wymusić ma ręce ale przecież nikt jej w nocy nie będzie nosił co chwile przez pół godziny na rękach dookoła łóżka ... kiedy jej sie znowu przestawi... w sumie w nocy śpi góra 6 godz w dzień góra dwie... MASAKRA