reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Gratulujemy... każdy kolejny milowy krok w rozwoju naszych pociech to radość i łzy wzruszenia w oczach kochającej matki... Moja mała dzisiaj popatrzyła na ramkę ze swoimi zdjęciami i powiedziała Naaadia nie uczyłam jej do tej pory mówiłam ze tam jest dzidzia i ona tak mówiła dziidzia... a dzisiaj stanęła popatrzyła i tak pięknie powoli Nadia łzy poleciały nie ukrywam...

Ile razu Wasze dzieci przebudzaja się w nocy żeby się przytulic zjeść wypić? Moja ostatnio od jakiś dwóch tygodni śpi w nocy dwie godziny góra trzy wstaje grasuje po łóżku pokoju przez godzina nawet półtorej i dopiero usypia... jestem padnieta... myślałam że to zęby ale wtedy by płakała a nie placze chyba że chce płaczem wymusić ma ręce ale przecież nikt jej w nocy nie będzie nosił co chwile przez pół godziny na rękach dookoła łóżka ... kiedy jej sie znowu przestawi... w sumie w nocy śpi góra 6 godz w dzień góra dwie... MASAKRA

Moja się narazie nie budzi. Od malenkiego przesypiala by noce gdybym jej na mleko nie budziła.
Teraz idzie spać po 21 czasem przed 22 i spi do ok 9. Z tym że o 7 daje jej mleko.

Gosikkk, suuper!!! Gratulacje!
Moj Mlody ostatnio zaczął więcej gadać i przestał robić samodzielne kroczki a dziś ni z tego ni z owego przywędrował od stołu do kanapy :) czyli więcej niż dwa kroczki :) Jaka radocha! Tak sie cieszył, ze podejmował kolejne próby:)
Ostatnio zostawiam go z tata częściej i jak mnie kilka godzin nie widzi to się później cieszy i tuli. Śłodziak :)

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ile razu Wasze dzieci przebudzaja się w nocy żeby się przytulic zjeść wypić? Moja ostatnio od jakiś dwóch tygodni śpi w nocy dwie godziny góra trzy wstaje grasuje po łóżku pokoju przez godzina nawet półtorej i dopiero usypia... jestem padnieta... myślałam że to zęby ale wtedy by płakała a nie placze chyba że chce płaczem wymusić ma ręce ale przecież nikt jej w nocy nie będzie nosił co chwile przez pół godziny na rękach dookoła łóżka ... kiedy jej sie znowu przestawi... w sumie w nocy śpi góra 6 godz w dzień góra dwie... MASAKRA
Mój sie nie budzi a jesli tak to sporadycznie i wystarczy go wziąć do naszego łóżka. Spi tak od 20-21-8. W ciagu dnia ok 2h.
Ale chciałabym go przestawić na 19-7 żeby nie spał mi na spacerze tylko w domu.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry