reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny co się dzieje moje dziecko zawsze ładnie spało w nocy od małego późno chodziło spać ale spało w nocy z przerwami na jedzenie czy picie.. teraz min półtorej godz. Pobudka juz nawet lampkę gasze żeby rozumiała ze ciemna noc trzeba spać w dzień tez jej na drzemkę zasłaniam rolety ... niby dzisiaj bez tej lampki trochę lepiej zobaczymy...

reklama
Tak pisza,ze roznie z tym spaniem. Jak dziecko starsze to ma rozne dziwactwa. Nie wiem od czego to zalezy. Az sie boje jak to z moim bedzie.
Moze mamy,ktore maja starsze dzieci cos opowiedza na temat spania?[emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dokładnie tak samo od dwóch tygodni zarówno przed jak i po szczepieniuo... mała budzi się co dwie trzy godz i albo chodzi po mieszkaniu godzinę i dłużej albo meczy się godz na łóżku żeby znów usnac... może to taki okres jakiś skok czy coś?

Kurcze nie chce zapeszac ,ale u nas narazie ok .
Śpi całą noc , o 7 obudziła się na mleko i po mleku leżała grzecznie i zasnela .
Oby tak zostalo

Olcia aaa gratki :-) moje tez juz śmiga jak stara nie chce juz raczkować. :-) wreszcie zaczyna być fajnie :-)
Moja śpi różnie. Dziś np. Wstała o 5.30 - ja o tej porze wstałam do pracy o chyba ja zbudzi łam bo włosy susxylam itp. Potem drzemka 2.5 h od 12 i teraz śpi od 20. Dziewczyny zła jestem kupiłam wózek używany na olx bebetto nico i utknął w firmie kurierskiej. A ja tak czekam na niego .....

Dziękuje Gosikkk :) przyznaję, że już się nie mogłam doczekać bo pierwsze kroczki juz stawiał a później długo nic i dziś takie postępy :) teraz to dopiero będzie wesoło :)
I jeszcze do tego zaczyna mówić nowe słowa i w ogóle łatwo się zorientować o co mu chodzi.
A ostatnio jest tak wyczulony na słodycze, normalnie nic nie można przy nim zjeść bo awantura...

Sent from my HTC One_M8 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
No niestety mój też lubi słodycze. Staram się my nie dawać ale czasem jakiegoś petitka, herbatnika mu dam. Myślę że teściową pod moją nieobecność coś tam też mu daje. Z normalnym jedzeniem raczej nie mamy problemu, wiec W ramach deseru coś tam mu daje. Nasz Antek ostatnio zajdą surowa paprykę [emoji6]ale dalej nie chce żadnych wędlin. A i lubi też cytrynę oblizywac, kapustę kiszoną i ogórki kiszone jeść.
Olcia fajnie że już chodzi. Ja też tak miałam że pierwsze kroczki zrobił dzień przed wigilia a potem nic i dopiero chyba za jakiś ponad tydzień zaczął chodzić.
Mój duzo mówi ale po swojemu i ostatnio nie chce byc ze mną tylko z mężem. Tak odeagowuje chyba moją pracę,a w nocy często się budzi i poplakuje. Tak mi ciężko....

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry