Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja wlasciwie wycofałam się z forum przez te badania...bo w razie W nie chciałam się zbyt przywiazywac do daty listopada...ale teraz mam coraz to bardziej optymistyczne podejście
wiecie ze jak to pisze to zaraz pod stol wpadne malo tego mial 18 lat I to byla wpadka zenada I widzicie jak to jest pisze takie bzdury a niektore dziewczyny biora sobie do sibie martwia sie czekaja na wiesci ubaw byl po pachy jak zaczelismy jej jechac I odkrywac jej klamstwo ktos mial dojscie do admina I sprawdzono jej ip I panienka juz zrobila drugi taki numer na BB I sie zlitowali I ja przyjeli drugi raz niby ameryce byla a ip mial z niemiec pozniej bylo tlumaczenie ze uzywa innego ip brazylijski serial:-)tez tu juz niejednego trolla przerabiałam, czasami to małolaty nudzace sie, innym razem calkiem dorosle osoby, chyba majace nudne zycie, albo chore psychicznie.... rozni ludzie bywajaI co taki troll ma na celu he?