reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

To z ta lista to moze tak jak elwel piszesz no dobra jak nikt nie ma przeciwskazan napiszcie mi priv nick plus data porodu pozniej bedzie mozna dodawac kolorowac itp zrobie prosta l;iste pozniej sie ja bedzie edytowac:-)Si

Napiszę priv po wizycie :) Z każdego kalkulatora wychodzi inaczej.
Ale wkleiłam już zdjęcie testów do wątku, który otworzyłaś :)

reklama
gina29 ... trudno juz poczekam az zadzwoni , Bo mi powiedzieli ze mam to zglosic u swoejgo lekarza a nie w szpitalu. Za 3 tygodnie i tak bede w Polsce , to porobie sobie sama badania i odwiedze prywatnie ginekologa

Ona to nie chodzi o to zeby tu cos podawac bo wszytsko sie moze zmienic orientacyjna data z OM pierwszy lepszy kalkulator ciazowy I tyle
Nikt nikogo nie zmusza chcemy zeby bylo bardziej przejzyscie ja juz na dwoch watkach ciazawych tutaj bylam co nieco widzilam powiem szczeze ze nie chce mi sie robic listy z latajacymi motylkami I innym bzdetami :-)nie ktore dziewczyny nie maja suwaczkow wiec jezeli bedzie lista a bedzie:-) mniej wiecej bedziemy wiedziec ktora jest na jakim etapie I tyle
co do poloznej to w drugiej ciazy mysle ze w okolicach 8 tyg moze :-)

to wiec moja data wedlug kalkulatora to 13 listopada ( mam nadzieje ze sie urodzi wczesniej bo to piatek hehe :) )
Tak lece do Polski bo juz dawno miałam zaplanowany urlop na swieta wielkanocne , a przy okazji dobrze sie składa bo odwiedze lekarza i bede miala mozliwosc osobiscie przekazac radosna nowine

Hej dziewczynki.
Gratuluję nowym mamusiom.
Długo mnie tu nie było - relaksowalam się, wyciszylam negatywne myślenie i cieszyłam się swoim błogosławionym stanem. ;)
Póki co beta co dwa dni się podwaja i czekamy na wizytę u lekarza - 16 marca - zobaczę swojego fasola. <3
Jak się czujecie? ?????????

reklama
Do góry