reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Mama mnie poinformowała babka, że badanie będzie przeprowadzał doświadczony lekarz, a pozostali tylko będą się przyglądać. I mam nadzieję, że tak będzie, bo inaczej powiem, że się nie zgadzam

Kasz super gratulacje :) ja w środę mam wizytę i mam nadzieje ze dowiem się już na 100% co będzie bo na usg genetycznym babka powiedziała ze na 90% dziewczynka i że na pewno to powie nam na polowkowym.

Reni ja sie sama zgodziłam bo myślałam ze to będzie ktoś kto już to robił a tubtaki szczawik i na pierwszy rzut bliźnięta mnie sie pytała jak ma ich zmierzyć cyrk był
Katarzyna lepszy byłby burak na surowo i koniecznie z czymś kwaśnym bo sie lepiej wchłania żelazo ja pije od czasu do czasu sok w smaku nawet może byc widzę ze u nas duO dziewczynek wojny nie będzie :)
Kasz gratki :)

Katarzyna, kasz gratuluje poznania płci waszych maluszków. :happy:

Miałam dziś też zestaw badań z USG w składzie.U mnie płci nie widać ale maleństwo wygląda dobrze.Wszystko ma w normie tylko znów tyłkiem się wypieło na badaniu.Śmiejemy sie z moim ,że jest wstydliwe albo nie lubi lekarzy. :-)
I jeszcze apropo skanów w UK. mama290 - to ty mówiłaś mi, że przysługują tylko dwa skany na całą ciążę, chyba, że dzieje się cos złego ze zdrowiem matki lub dziecka. Ja jestem zdrowa i mam się dobrze i dziś miałam drugi skan w szpitalu a jeszcze jeden w tym miesiącu mam w tym szpitalu (połówkowy ) a ile do końca to nie wiem ale w związku z tym nie zgadzam się, że przysługują tylko dwa - na pewno nie tutaj gdzie mieszkam. :-):-) U mnie jest jakoś inaczej i bardzo mnie to cieszy. :-)

Kasz gratuluję córeczki
Katarzyna gratuluję synka, zrezygnuj z kawy i herbaty bo to utrudnia wchłanianie żelaza, pamiętaj o czerwonym mięsie, czy żółtku jaja, co do buraków to pomaga, ale tylko sok, oby kolejne wyniki były lepsze

reklama
Dzięki dziewczyny za rady na pewno skorzystam z nich bo może przez to też mam taką białą karnację i tylko tak sobie to tłumaczę za każdym razem jak ktoś mówi że blada jestem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry