kleopcia
Zaangażowana w BB
Claudia31 w takim wypadku korzystniejsze byłoby prywatne ubezpieczenie zdrowotne. Wychodzi dużo taniej.
mama290 pamiętam, że w ostatniej ciąży miałam co chwilę jakieś koszmary itp
85justyna współczuje. U mnie ból gardła skończy się pewnie antybiotykiem. Bo trwa to już zdecydowanie za długo i żadne naturalne metody nie pomagają
calineczkaa lepiej dmuchać na zimne
Jeśli chodzi o opiekę ginekologiczną prywatną i na fundusz to ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że naprawdę istnieją lekarze z powołania. Przeprawę z ginekologami miałam ciężką. Dla niektórych liczyła się ilość a nie jakość.
mama290 pamiętam, że w ostatniej ciąży miałam co chwilę jakieś koszmary itp
85justyna współczuje. U mnie ból gardła skończy się pewnie antybiotykiem. Bo trwa to już zdecydowanie za długo i żadne naturalne metody nie pomagają
calineczkaa lepiej dmuchać na zimne
Jeśli chodzi o opiekę ginekologiczną prywatną i na fundusz to ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że naprawdę istnieją lekarze z powołania. Przeprawę z ginekologami miałam ciężką. Dla niektórych liczyła się ilość a nie jakość.
lekarz od razu zapytał czy miałam styczność z jakimś noworodkiem i czy tuliłam go do siebie...prolaktyna okazała się w normie. To samo powtórzyło się pół roku temu przy wizycie u kolejnego nowonarodzonego dzieciaczka w moim otoczeniu. Ponoć często pojawia się coś takiego jak kobieta poczuje ogromne pragnienie posiadania dziecka, za prolaktynę odpowiedzialna jest przysadka mózgowa. A przecież są przypadki, że kobieta adoptująca niemowlaka sama wytwarza pokarm. Natura jest skomplikowana