reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

cześć dziewczyny :-) dołączam się do Was:-) oczywiście jeśli mnie zechcecie. dziś zrobiła test i zobaczyłam 2 kreseczki. objawów mam od groma :-) jutro powtórzę test a w tygodniu skoczę na betę.
mam już jedno dziecko. synka Jasia we wrześniu skończył 3 latka :-) pierwszą ciążę prowadziłam tu na forum więc z sentymentu wróciłam do babyboom

reklama
Olo, Miniaaaa i Agami Witajcie :)

asia_9 wózek? już?! nieźle. A ja myślałam, że przesadzam przeglądając internetowe sklepy z art. dla bobasów :D

Byłam u rodzinnego, mam antybiotyk. Dziewczyny dzięki za odpowiedź :) Lekarka też mówiła żebym się nie denerwowała bo lepiej wyleczyć niż ciągnąć poważną infekcję w ciąży.

Ja mam dosłownie kilka ciuszków po Starszaku(zostawione bardziej z sentymentu niż z myślą o kolejnym), jakieś kocyki, pościel. Większość sprzedawałam na bieżąco lub po prostu rozeszło się po innych dzieciach :) Za to w piwnicy chowałam różny grubszy sprzęt. Kilka rzeczy pamiętam ale co jest w pozostałych pudłach nie mam pojęcia hehehe

dzięki za przywitanie. ja też nic nie mam. tylko parę rzeczy sentymentalnych a resztę oddawałam albo sprzedawałam. wózki teraz teraz są inne więc pewnie kupię nowy. łóżeczko oddałam koleżance. więc czeka mnie kupowanie.

miniaaaa też o to pytałam. Na samym dole stroki masz polecamy : i min lin suwaczki, wybierasz to co chcesz następnie, panel użytkownika i edytuj sygnaturę ( wklejasz pierwszy skopiowany kod)

Ja tydz temu kupilam wozek dla chlopakow nowy I byla jedna gondola w komplecie wiec problem wozka mam rozwiazany chlopaki do tego czasu napewno nie beda sami chodzic wiec dokupie board I tyle duzo mam ale tez duzo chce kupic :-)

Asia ja też mam Mutsy gondolę i spacerówkę:-) Nie zamieniłabym go na żaden inny. Nawet "parasolki" nie kupowałam bo był taki leki i zwinny. A fotelik maxi cosi mi pasował do stelaża.

reklama
Do góry