Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anastazi niestety nie da rady zmienić na kogoś innego ale pisałam z dziewczynami które tam chodziły i po prostu trzeba wyciągnąć to co się chce wiedzieć od tej babeczki...
Ona13 ja szyjkę tez nie miałam badanej. ....a ile usg ci przysługuje jeśli ciąża jest bez powikłań? ??
Bo tu u mnie w czasie całej ciąży tylko polowkowe kolo 18tc i nic więcej. ...ja miałam więcej bo chodziłam prywatnie a potem wyszło jak wyszło. ...ale jutro mam już chyba ostatnie usg do końca ciąży. ...potem już ew prywatnie jak będę chciala;/
Freja juz taki sposób jest przebicie pęcherza płodowego w 99,9% zaczyna sie akcja
Anastazi ja mam teraz połówkowe i to oficjalne prEdostanie ale będę miec kilka za względu na wcześniejsze na cc
mama290 moja siorka jest też położna jak ty, znam dużo z teori ciązowych ale dzięki. Ona mnie już szkoliła nie raz i zawsze służy pomocą. :-) Nie narzekam na brak danych ale i tak miło mi się z wami rozmawia. Aktualnie moja siorka jest właśne na jakimś szkoleniu dla położnych i zbiera nowinki to pewnie się podzieli niedługo nimi. :-)
U mnie dwa usg są przewidziane ostatnie polowkowe w 20tyg.
Znajoma lykala jakieś tabletki z malin ale czy pomogły nie pytałam. Ale myślę że nie bo Przenosila ciążę a jak chcieli jej pomóc prebijajac właśnie pecherz płodowy akcja porodowa zmalała więc myślę.ze każdy inny Inaczej działa
Anasazi jedno mam bo dołączyłam do programu badania klinicznego 1 lipca idę na wizytę do lekarza to sie dowiem ile jeszcze będę miec ale przynajmniej ze trzy tak myśle a na koniec zaczną mnie męczyć ktg i szpital byle do listopada