Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
heh, finkemma, własnie Ci sie dzieć przeciągał i to na usg wyszłoMoj lekarz zwracal bardzo uwage przy badaniu na mozg zeladek serce pecherz mierzyl udo ale to chyba po to by okreslic wage kazdy nazad dokladnie ogladal i mierzyl sprawdzal tez nosek i wargi czy nie ma zajeczej. Ogolnie jest bardzo dokladny i wszystko ze szczegolami mowi i widzi ze ja panikara to po 4 razy mi wszystko pokazywal i zapewnial ze jest idealnie. A ja durna i tak w stresie zyje dopoki nie urodze nie przytule dopoki lekarz mi nie powie gdy obejrzy i zbada Alexa ze jest zdrowy bede schizowac i sie zamartwiac. Teraz codziennie po parenascie razy ogladam zdjecie z usg i wpatruje sie bo ma nogi do gory wyprostowane i czy to normalne? Ogladalam inne usg w int i wszystkie dzieci maja do gory ale w kolanach zgiete. Boze zeby wszystko bylo dobrze. Ja tyle co w ciazy sie modle do boga to przez cale zycie tyle nie bedzie.
Kasia powodzenia![]()

kasiu, trzymam kciuki. ja juz sie swojego połówkowego doczekac nie moge, mam w przyszłym tygodniu, ale jeszcze nie mam konkretnego dnia na to badanie. u mnie poprzednio lekarz dokładnie ogladal narządy, zołądek, pęcherz, serducho, pępowinę, liczył paluszki, kosci w nózkach i rączkach, kregosłup oglądał. buzke mi w 3d pokazał, tez sprawdzał usta czy bez rozszczepu. bardzo duzo elementów mi pokazywał. az sobie chyba zaraz puszcze filmiki z tych badan, tak mnie na wspominki wzieloHej ja juz nocny stres zaliczyłam od 5.30 nie mogę spaćA to wszystko przez usg połówkowe które mam o 17 strasznie się denerwuje jeszcze jak na złość M w pracy i trzeba jechać samemu
Dziewczyny które już miały proszę napiszcie mi na co trzeba zwrócić uwagę bo pewnie znowu trafie na babkę niemowę i jak się sama nie spytam to nic się nie dowiem wiem że napewno muszę zwrócić uwagę na serducho i wszystko co wokół niego...
A tym czasem wstaję i zbieram sie do laboratorium odessać trochę krwi![]()
ewel87 - to chyba juz do konca zycia jest ten strach.... o rozne rzeczy na roznych etapach zycia, ale juz po pierwszym dziecku konczy sie spokoj i beztroskaFinkemma chyba tak jest ze dopóki dziecka nie ma się na rękach to człowiek ma. Lek o strach myślę że normalne.
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka