reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

No to się cieszę, że tak ruszyłaś z tym wszystkim i że chłop w końcu idzie na badanie nasienia🙂 Hemoglobiny glikowanej nie robiłam nigdy, ale słyszałam, ale mi i tak już wcześniej wyszła IO.
Ja jadę ze wszystkim prywatnie. Byłam jakiś czas temu u GP i zostałam źle potraktowana, co bardzo mnie zraziło. Po pierwsze wyrzut, że po co przychodzę, skoro już tyle badań miałam na własną rękę zrobionych, a po drugie czepił się mojego BMI , i żebym najpierw pomyślała o poprawie tego, bo to też może mieć wpływ na zachodzenie generalnie nieciekawe podejście do pacjenta, który szuka pomocy... także stosunek mam jaki mam. Ja nauczona wcześniejszymi doświadczeniami z NHSem sama zadbałam o swoje leczenie, a tu od razu był pocisk🤷‍♀️ a
Może zmienie GP i jak mi niesmak przejdzie to pójdę znowu. A generalnie co mówiłaś, że wkońcu przypsieszyli z działaniami?
no wlasnie nic nie musiałam za bardzo. Tylko tyle że od maja 2022 się nie zabezpieczamy i nic. Trochę na początku marudził że najpierw trzeba by było tarczycę ustawić (to jest w ogóle śmieszna historia bo jak byłam u niego rok temu że mam TSH 9 to powiedział że spoko i z łaską wysłał mnie do endokrynologa a teraz jaaaaaaki mądry że jak ostatnio miałam TSH 4 to za wysoko do staran, lol) ale dodał że widzę się niedlugo z endokrynologiem w szpitalu i jak on daje zielone światło, to w systemie już mam żeby się na wszystkie badania zapisać jak tylko będę miałam odpowiedni dzień cyklu.

Mój mąż też nie miał problemów. Powiedział to samo co ja i go lekarz na "trzepanie" wysłał 😁 najbliższy termin był dopiero 20list ale 3 tyg czekania to i tak nie tak długo

Straszny cham że tak Ci powiedział Twój lekarz. Jeśli jednak czujesz się na siłach ja bym próbowała dalej bo zawsze może coś za darmo się uda 🤞

reklama
@LadyCaro popieram, ale nie wiem czy będzie chciała, po tym co ostatnio pisała 😥
Ale LadyCaro jest tu z nami od wczoraj 😁

No mam przejebane, już nie wyrabiam a co będzie później 😂😂😂
Właśnie właśnie @Kejcik wracaj! Ja bym też głosowała za powrotem @LadyCaro nawet bez zapisywania się na testowanie jeśli tylko ma ochote

Tak sobie myślę że @Kitsune ma trochę przesrane że akurat na jej wątek się zlecialysmy. Biedna dziewczyna nie wyrobi 😁🤣
Dziewczyny na stałe na razie nie wrócę, ale jeśli mogę czasem się odezwać bez zapisywania się to będzie mi miło :)

@Avy @Bolilol @nikaplis @agata8051 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 nie mam czasu nadrobić bo jestem na wyjeździe i muszę poświęć uwagę gospodarzom chwilowo 😅 ale jak takie zacne grono mnie wzywa, to chyba nie mam wyjścia😉 szefowo @Kitsune daj mnie proszę na ławkę rezerwowych póki co 😃
Will Ferrell Yes GIF

dobra, ja dziś jestem słomianą wdową to sobie tu z Wami posiedzę. Ponabijajmy strony: która była na Krecie lub innej Greckiej wyspie i ma fajny hotel do polecenia? :D

reklama
Dziewczyny na stałe na razie nie wrócę, ale jeśli mogę czasem się odezwać bez zapisywania się to będzie mi miło :)
no właśnie to miałam na myśli, wiadomo że możesz nie mieć ochoty ale wpadaj a my załatwimy byś nie musiała się zapisywać. Szefowa już i tak się nas chyba boi patrząc ile postów napieprzamy 😂

Do góry