Żonkaa
Fanka BB :)
U nas prawie 2 lata, jezu co to jest za święte urządzenieU nas też teraz rok strzelił z suszareczką![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas prawie 2 lata, jezu co to jest za święte urządzenieU nas też teraz rok strzelił z suszareczką![]()
to wkręca! Jak byliśmy w Polsce, mężowi pokazałam. Przez pierwsze 40 minut nie mógł uwierzyć co ogląda a ostatnio mi się przyznal że czasami się zastanawia jak się skończyło (nie obejrzeliśmy do końca bo musieliśmy jechać na lotnisko. 5 miesięcy temunie no, chirurgów to idzie szanować. Ukryta prawda to żenada. Nie umiem się wytłumaczyć z tego![]()
Jak potrzebowałam odmóżdżenia to sobie czytałam serię o stephanie plum. Pamiętam, że mnie bawiła. Może do niej wrócę. Męczę teraz jakiś kryminał, nie wiem czy on taki kiepski czy to ja mam kiepski czas na niego.Powieści historyczne, kryminały i książki pisane przez psychiatrów, ale ostatnio poszłam w odmóżdżenie i sięgnęłam po romansidła żeby oderwać się od "myślenia".
chirurdzy gorzej, kamanOglądam po raz drugi Chirurgów. Jestem na ósmym sezonie. Nie wiem co gorsze![]()
powiem Wam, że wyszłam z wanny dość szybko, ale teraz siedzę i oglądam UKRYTĄ PRAWDĘ.
Tak, nie wstydzę się tego (troche się wstydzę).
Kocham ukrytą prawdę.
Oglądam po raz drugi Chirurgów. Jestem na ósmym sezonie. Nie wiem co gorsze![]()
Harrego H. też lubięMy razem oglądamy Virgin Rover wciąga jak nie wiem! Ja mam sporą kolekcję kryminałów. Preferuje norweska serie o detektywie Harrym Hole autorstwa Jo Nesbooraz serię książek Dolores Redondo pt: Dolina Baztan cztery części, z czego trzy zekranizowane swoją drogą bardzo dobre i ciekawe oczywiście mój kochany Harry Potter wszystkie części po ślubie zakupiłam najnowsza czarna serie a jeśli romanse to oczywiście mistrz w tym fachu przy każdej książce Nicolasa Sparksa ryczysz jak głupia
![]()
tak, to moja 'guilty pleasure'Cytując klasyka „każdy ma jakiegoś bzika”![]()