Oleczka309
Fanka BB :)
Mówię chłopie coś ty zrobił a on na to przepraszamA winter is comingMaz o tym zapomnial i przyniosl mi z biedry takie klaposzki ogrodowe. Z rozowym futerkiem. Mowie chlopie…
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówię chłopie coś ty zrobił a on na to przepraszamA winter is comingMaz o tym zapomnial i przyniosl mi z biedry takie klaposzki ogrodowe. Z rozowym futerkiem. Mowie chlopie…
![]()
A apceJa lubię mączka, ale też mnie ceny wkurzają. Teraz drwal nawet nie wiem ile kosztuje. Nie ukrywam, że kupuje jak coś mal fajnego na kuponie w aptece xd
Ja też kocham ale z płynnym żółtkiemJa pozdrawiam z nad kanapekkocham jajka i awokado
Ja z kolei samo ugotowane żółtko kocham. Jajka ogólnie, a zwłaszcza białko mnie brzydzą.Ja też kocham ale z płynnym żółtkiem![]()
U nas w ogóle libido nie ma. Seks tylko w celu prokreacji aktualnie... przykre to ale co zrobić.Myślałam,że tylko mnie już "męczy" ten sex na zawołanie bo dni płodne,bo owulacja![]()
Ok, rozumiem i już daje Ci w tym temacie spokójNie chce się już diagnozować. Jak będzie to będzie, nie to nie.
Jest masa takich historii. Tylko nie moja![]()
mam nadzieję, ze nie zabrzmiałam jakoś nieuprzejmie czy nie miło, bo nie miałam tego na myśliOk, rozumiem i już daje Ci w tym temacie spokój![]()
Zacznę od końca - testy nie służą do oceny bety. Jesteś na wakacjach, spróbuj skupić się na tym, odpocząć i wykorzystać urlop w 100%. Po powrocie, na spokojnie, zrobisz betę i przyrosty jeśli będziesz chciałaA możesz napisać, do którego immunologa chodzisz? Ja mam za dwa tyg wizyty u dwóch, bo nie mogliśmy się z mężem zdecydować - u Litmanowicza i u Malinowskiego. Po urlopie odbieram też kariotypy i mam przed tym niezły stres.
I pomimo, że starałam się na ciążę, to serce mi pęka, że jednak znowu nic z tegozrobiłam dzisiaj test I jest jaśniejszy niż wczoraj
( ten po lewej jest dzisiejszy