Veraverrto
Fanka BB :)
Spojrzoł w tyn, w telefon i spierdoliłMówię chłopie coś ty zrobił a on na to przepraszam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spojrzoł w tyn, w telefon i spierdoliłMówię chłopie coś ty zrobił a on na to przepraszam![]()
Fajnie, że macie plan działań i wiecie co i jak dalejHejU mnie dobrze. Transfer dopiero w styczniu (tak chcieliśmy, bo musimy odpocząć), a w międzyczasie badania, histeroskopia.
Jak się czujesz po duphastonie? Mnie ostatnio strasznie bolał żołądek po nim.
Co do rogali: jakie chcesz? Takie a'la marcińskie? Czy coś zwykłego z czekoladą albo marmoladą? Masz thermomixa?
moja też nie jakby coNie chce się już diagnozować. Jak będzie to będzie, nie to nie.
Jest masa takich historii. Tylko nie moja![]()
O! Właśnie mi przypomniałaś, ze miałam do moich wyjściowych kaloszy zamówić ocieplacze na zimęMasz rację, ale to już zimowe ogumienie na nogi![]()
Histeroskopię zrobi moja gin w klinice.Fajnie, że macie plan działań i wiecie co i jak dalejHisteroskopie zrobią Ci w klinice, czy musisz iść do szpitala?
Duphastonu nie znoszę - głowa mi po nim pęka i zawsze czuje się mocno opuchnięta.
Rogale - coś zwykłego z dowolnym nadzieniem, najlepiej z obniżonym igThermomix mam.
Ja nie znoszę surowego białka. Surowe żółtko - spoko, czy do tatara, czy kogel-mogel, czy wbite do rosołu. Ale nieścięte białko w jajecznicy lub ugotowanym jajkuJa z kolei samo ugotowane żółtko kocham. Jajka ogólnie, a zwłaszcza białko mnie brzydzą.
Właśnie mi przypomniałaś, ze rok temu robilismy z mężem rogale! Z jakiegoś przepisu z neta, bo u nas thermomixa brakHisteroskopię zrobi moja gin w klinice.
A myślałaś, żeby zamiast dupka brać proga dopochwowo? Ja go dużo lepiej toleruję.
Rogale zrób z przepisu na rogaliki z marmoladą z cookidoo. Połowę zrób z marmoladą a drugą połowę z nutellą i będzie super. Do tego lukier na górę, a nie jakiś cukier puder. I pierdziel obniżone ig. Jak szaleć to szaleć, nie ma półśrodków![]()
Aż wstyd, że nie mamJeszcze są gumofilce![]()
Tak, może źle to sformułowałam. Jest wysoka i to mnie niepokoi. Bo nie spada, ani trochę poniżej tj miałoby sugerować zagnieżdżenie (wiem nie musi być zaplodnienie i zagniezdzenie) ani nawet teraz przed samą @ gdzie w 1dc miałam już 36,66 normalnieAle ta temperatura jest wysoka.
Jedno było płynne, drugie lekko przypieczone, ale też przeważnie robię z płynnymJa też kocham ale z płynnym żółtkiem![]()