królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Za to moj juz od kilku cykli nawet nie wie, ze nadal obsikuje lh i robię testy ciążowe.Niestety... W poprzednim cyklu też tak mówił i nie pykło![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za to moj juz od kilku cykli nawet nie wie, ze nadal obsikuje lh i robię testy ciążowe.Niestety... W poprzednim cyklu też tak mówił i nie pykło![]()
Oj tam oj tam, wie na pewnoZa to moj juz od kilku cykli nawet nie wie, ze nadal obsikuje lh i robię testy ciążowe.![]()
Najpóźniej do 10 ( najdłuższy cykl 31dniowy) i tak prosiłam o zapisanie. Choć mogę już od 4. ( licząc cykl 25dniowy- standardowy o ile można tak powiedzieć)Ja nie chce nic mówić, ale chyba wszystkie wiemy co może oznaczać taki różowy śluzkiedy testujesz?
![]()
Za to moj juz od kilku cykli nawet nie wie, ze nadal obsikuje lh i robię testy ciążowe.![]()
Razem, bo dla mojego męża terminy medyczne to czarna magia i nie jest w stanie ich zapamiętaćEj pytankoczy na wizytę do androloga na omówienie wyników nasienia Wasi mężczyźni szli sami czy towarzyszylyscie im na wizycie?
![]()
Jak puścisz go samego to nic nie będziesz wiedziała co załatwiłEj pytankoczy na wizytę do androloga na omówienie wyników nasienia Wasi mężczyźni szli sami czy towarzyszylyscie im na wizycie?
![]()
Mój był sam , to był urolog androlog w 1 osobieEj pytankoczy na wizytę do androloga na omówienie wyników nasienia Wasi mężczyźni szli sami czy towarzyszylyscie im na wizycie?
![]()
Ja jak zamawiałam 100 owulacyjnych, to mój mąż powiedział że strasznie to drogie tak co miesiąc kupowaćJak się staraliśmy wcześniej, to zamówiłam na allegro ogromną ilość testów owu i ciążowych. Kurier przyniósł nam taką solidną paczkę i mój mąż spojrzał na ten karton i z takimi emocjami „czy to jest TO O CZYM JA MYŚLĘ?!”i potem obserwowanie tego cienia na testach, czy to aby nie już
![]()