reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Byłam u psychologa niestety trafiłam na panią która wprawiała mnie w jeszcze większą frustracje jej zachowanie nie przystoi przy jej zawodzie . Niestety moja pani psycholog która niegdyś mi mega pomogła już nie przyjmuje 😭a nie chce iść po raz kolejny do psychologa który wprawi mnie we wkurwienie ….
Znam to z autopsji... Byłam kiedyś z synem u psychologa, miał wtedy bodajże 5-6 lat. Opowiadam temu gościowi że rozstałam się z jego ojcem bo pił, koledzy byli ważniejsi od nas itd. ale że z synem ma kontakt i się nim zajmuje jak są razem. A ten do mnie: "no to po co się Pani z nim rozstała?". Później całą wizytę generalnie mnie i syna olewał, czekał tylko aż czas się skończy. To była moja pierwsza i ostatnia wizyta u tego człowieka.

No właśnie się zawsze zastanawiałam ile czasu to się utrzymuje. Czyli szkoda kasy skoro to zaraz znika 😕
Ja trzymam wszystkie swoje pozytywne testy, a byłam już w 5 ciążach 😅😅😅

Też robiłam i zwykle testy , po stracie chciałam je wyrzucić bo nie dawałam rady na nie patrzeć zawsze do nich wracałam , ale jednak zostawiłam tak na pamiątkę 🙄

Mi się tylko raz zdarzyło że zauważyłam w dni płodne śluz jak kurze jajo, tak to mam kremowy, tyko raz bardziej wodnisty ( płodne) raz gęsty. I jest go na zewnątrz zazwyczaj bardzo mało. Co do testów nie pomage bo ja to raz na jakiś czas w aptece kupie. Ale na forum pink strumieniowy króluje! Ostatnio przeglądając allegro znalazłam je za 3.10 szt.
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Właśnie u mnie ciężko z tą obserwacja śluzu. Przywaznie nie jest taki jak opisują i nie umiem jakoś sobie pomóc w tej kwestii

Też robiłam i zwykle testy , po stracie chciałam je wyrzucić bo nie dawałam rady na nie patrzeć zawsze do nich wracałam , ale jednak zostawiłam tak na pamiątkę 🙄
Ja do nich zaglądam zawsze jak mi głowa wariuje, że na pewno już test powinien wyjść ;) Mam każdy podpisany który to był DC i tak sobie zerkam żeby się sprowadzić na ziemię.

Mam pytanko dziewczyny.
Jak wygląda wasz śluz jak macie dni płodne? A jak wygląda przed okresem?
Oraz proszę o polecenie które testy kupić ciążowe jak i owulacyjne z allegro? A które nie ?
Odpowiadając na pytanie o śluzie, to ja mam w dni płodne bardzo dużo śluzu, jak białko kurze ;) Przed okresem natomiast robi się biały/żółty taki grudkowaty :)

reklama
Do góry