Klaudia12348
Zaangażowana w BB
Nie ja nie monitorowalam owulacji jeszczea kiedy miałaś owulację i czym potwierdzoną?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ja nie monitorowalam owulacji jeszczea kiedy miałaś owulację i czym potwierdzoną?
Ogólnie HCG najpierw wychodzi we krwi, dopiero później w moczuDziewczyny mam takie pytanie robiłam wczoraj dwa testy ciążowe wyszły pozytywne w 22 dniu cyklu ale felerne bo dziś zrobiłam bete 23 dzień cyklu i beta 1.20 cykle 28 dniowe dajcie mi nadzie ze beta nie wyszła bo za wcześnie![]()
Dlatego napisałam ze felerne ja mam pecha co do testówOgólnie HCG najpierw wychodzi we krwi, dopiero później w moczu![]()
A stosujesz testy owulacyjne? Mierzysz temperaturę?Dlatego napisałam ze felerne ja mam pecha co do testów
Ja mam w planie zrobic taką półkę przy drzwiach balkonowych, taki ruchomy parapet. U mnie dość ciemno w domu, te co są na ścianach kiepsko się mają. W bloku mi tak ładnie wszystko rosło a tutaj kicha.Ja sobie zrobiłam w salonie półkę nad kanapa i tam kwiatki stoją wszystkieW sypialni przy parapecie mamy łóżko i psy często z łóżka wskakiwaly łapami na parapet i zrzucały mi kwiaty
![]()
no to ciężko powiedzieć cokolwiek o szansachNie ja nie monitorowalam owulacji jeszcze
Moje psice małe to parapetów nie sięgnąJa sobie zrobiłam w salonie półkę nad kanapa i tam kwiatki stoją wszystkieW sypialni przy parapecie mamy łóżko i psy często z łóżka wskakiwaly łapami na parapet i zrzucały mi kwiaty
![]()
Nie nic nie sprawdzam eh nigdy nawet tego nie robiłam z pierwsza córka przestałam się zabezpieczać i odrazu byłam a teraz ciezko ze nawet nie wiem za co się zabraćA stosujesz testy owulacyjne? Mierzysz temperaturę?
Jeśli chcesz zacząć to polecam najpierw pogadać z ginekologiem. Niech zleci podstawowe badania. Do tego termometr owulacyjny i testy owulacyjne. Ale bez tego też da się obyć.Nie nic nie sprawdzam eh nigdy nawet tego nie robiłam z pierwsza córka przestałam się zabezpieczać i odrazu byłam a teraz ciezko ze nawet nie wiem za co się zabrać
Ja mam w planie zrobic taką półkę przy drzwiach balkonowych, taki ruchomy parapet. U mnie dość ciemno w domu, te co są na ścianach kiepsko się mają. W bloku mi tak ładnie wszystko rosło a tutaj kicha.