Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aż za dobrzeZnacie to uczucie kiedy macie tyle roboty, że nie wiecie od czego zacząć więc nie robicie nic? To właśnie ja w tym momencie![]()
O proszę! No mój współmałżonek ostatnio na wspominke żeby podał mi mleko do herbaty zrobił minę jak bym przynajmniej oświadczyła że chce soli do herbatySmak mojego dzieciństwaz dużym prawdopodobieństwem, że będę dzisiaj taką piłą. Bo narobiłaś mi smaka.
Kiedyś słyszałam, że Bawarka dobra na laktację. Ale nie wiem ile w tym prawdy, bo to mądrości z lat 80/90.
To ja!Znacie to uczucie kiedy macie tyle roboty, że nie wiecie od czego zacząć więc nie robicie nic? To właśnie ja w tym momencie![]()
Oh nieePrawda, też o tym słyszałam
Nie przy lodówce! Na ciepło zeżarłam z chlebkiem prawilnie!
To ja właśnie mam tą pustynię do odkurzenia. Wolałabym się pouczyćTo ja!najpierw stwierdziłam, że pójdę sobie zrobić kawę, przy okazji po drodze stwierdziłam że może podleje kwiatki i tak podchodzę do tego biurka jak do jeża
zawsze w takim momencie przypomina mi się ten mem:Zobacz załącznik 1587249
Ja nic nie mówię i nie namawiam, ale była pyszna.Oh niee
Nie rób smaka
Próbowałam i u mnie nie było poprawy. Najważniejsza była wolna głowa od wszystkiegoSmak mojego dzieciństwaz dużym prawdopodobieństwem, że będę dzisiaj taką piłą. Bo narobiłaś mi smaka.
Kiedyś słyszałam, że Bawarka dobra na laktację. Ale nie wiem ile w tym prawdy, bo to mądrości z lat 80/90.