Kitsune
Moderator
Tak, mi wyszedł bladzioch 9dpo a 8dpo było zupełnie czystoNiby człowiek wie, a i takchyba najwcześniej 8dpo jest szansa?
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, mi wyszedł bladzioch 9dpo a 8dpo było zupełnie czystoNiby człowiek wie, a i takchyba najwcześniej 8dpo jest szansa?
![]()
A to nie @Kejcik sie kiedyś pokazywała?Kurde, a to może z jakiegoś innego sklepu? Jestem prawie pewna, że te szczupłe rączki, które pamiętam, to Twoje![]()
Niby człowiek wie, a i takchyba najwcześniej 8dpo jest szansa?
![]()
Mi się przez Was tęskni za sikaniem. Jestem w 5DC
Owulacyjnych mam w domu 5, ale obiecałam sobie, że do końca roku nie będę sobie tego robić i nie będę robiła testów owulacyjnych.
Zaczarujcie dziewczyny tą swoją magią całą grupęO jak cudownieWidzę, że listopad u niektórych staraczek to miesiąc czarów
![]()
To nie to samo! Patyczki do uszu nie będą pokazywać liniWeź patyczki do uszu i na nie sikaj rozgrzewkowo![]()
może najpierw narysuj ja atramentem sympatycznymTo nie to samo! Patyczki do uszu nie będą pokazywać lini![]()
To Ja! Wrzucałam zdjęcie zielonej sukienki z sheinaAaaaa, może to być tochociaż nie wiem czemu kojarzysz mi się z zieloną sukienką
albo nie z zieloną? Ale z jakąś sukienką
ale już niczego nie jestem pewna
![]()
Pokazał się nam blondyneczka z przedziałkiem na boku