Myszko
Fanka BB :)
Ja mam tylko ciemne: czarne i kolorowe to nie widać, kiedy się ubrudzija jak się ubrudziale tez na bank za rzadko
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tylko ciemne: czarne i kolorowe to nie widać, kiedy się ubrudzija jak się ubrudziale tez na bank za rzadko
![]()
To ja często. Jedno użycie, no teraz zdarzy się że dwa. Tylko że teraz jak nie idę w gości, to nie zakładamZanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnieJak często pierzecie staniki
bo ja chyba za rzadko
![]()
Jak się zabrudzą więc bywa że nawet cały tydzień.a jak często pierzecie spodnie, jeansy? po ilu użyciach?
A to ja nie mam takich zapasów. Kupuje zazwyczaj gdy muszę wymienićJa mam tylko ciemne: czarne i kolorowe to nie widać, kiedy się ubrudzii mam ich pierdyliard i ciàgle zmieniam i chyba czasem dla niektórych wychodzi, że raz na pół roku
![]()
Generalnie nie lubię herbat. Jak już pijany to owocową, raz dziennie. Uraz z dzieciństwa, może i bym znalazła coś co by mi zasmakowało.Przyszła mi dziś cala paka herbat Basilur.Macie jakieś swoje ulubione herbaciane firmy? Ja przepadłam odkąd kilka lat temu spróbowałam Basilur Magic Nights. Już samym opakowaniem mnie kupili.
![]()
Mi podobna stała jakieś 4 lata przed domem, nie miał kto wyrzucić. Stała sobie taką sucha s doniczce, latem trochę ja trwa zazieleniałaOstatnio była dyskusja o choince, żywe czy sztuczna I zapomniałam Wam swoją pokazać. Zobacz załącznik 1587699
Było widać jak mrówka zapierdala po gałęzi![]()