reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Moi rodzice sa z mazur to najczęściej sielawe wędzimy (Król Sielaw to symbol Mikołajek i tata ma znajomych, którzy mu świeżutkie rybki dają na jakieś świąteczne okazje). Ale pstrąga czy dorsza też wedzilismy. I jesiotra surowego w wakacje ale on się wędził i wędził i wędził bo to wielkie rybsko 😂😂

A serów nigdy nie próbowałam wędzić. Kupujesz jakieś gotowe czy sama robisz?
Kupuję kulki białego sera od znajomego rolnika. Kilka razy robiłam sama, ale zwykle mi się nie chce ;) Szczególnie, że po mleko do zrobienia sera i tak do tego samego pana rolnika jeździłam.

reklama
Kupuję kulki białego sera od znajomego rolnika. Kilka razy robiłam sama, ale zwykle mi się nie chce ;) Szczególnie, że po mleko do zrobienia sera i tak do tego samego pana rolnika jeździłam.

Kurcze mega, obok moich rodziców jest tylko hodowla kóz i kozi ser a tego akurat nie mogę nigdy przełknąć 😵‍💫 Muszę zaopatrzyć się w sery do wędzenia 😁

Kurcze mega, obok moich rodziców jest tylko hodowla kóz i kozi ser a tego akurat nie mogę nigdy przełknąć 😵‍💫 Muszę zaopatrzyć się w sery do wędzenia 😁
To przetestuj sobie na kupionym w sklepie serku wiedeńskim (on jest w takich małych kulkach). Moczysz ten ser najpierw w solance, później ewentualnie przyprawiasz (kocham ser z orzechami albo sezamem) i wędzisz w niskiej temperaturze (nie może być za wysoka, bo ser się rozpuści) :D

To przetestuj sobie na kupionym w sklepie serku wiedeńskim (on jest w takich małych kulkach). Moczysz ten ser najpierw w solance, później ewentualnie przyprawiasz (kocham ser z orzechami albo sezamem) i wędzisz w niskiej temperaturze (nie może być za wysoka, bo ser się rozpuści) :D

Dzięki wielkie za przepis ❤️ Będę próbować na pewno bo uwielbiam wędzonki 😁

reklama
Jeny kocham wędzone sery... 😍

Do góry