reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Siemka😄 krótki ale za to jaki treściwy😅 update ode mnie - we wtorek 5 grudnia zabieram swoją pierwszą śnieżynkę do domku 🥰 sam covid nie jest przeszkodą, o ile nie ma gorączki - dyskwalifikuje temperatura powyżej 37,5. Jak nie ma temperatury to można działać 😄
Cudowne wieści 😍😍😍 i idealny prezent mikołajkowy 😊

Jeśli mogę zapytać jaka jest cena tego badania? Można pójść z marszu czy trzeba w określonym dniu cyklu?
Ja robiłam ze strony test dna. Cena to 387 w wersji standard. Można je zrobić w dowolnym dniu cyklu. Na stronie opłaca się badanie, wysyłają pakiet wymazowy i sama takim jakby patyczkiem do uszu pobierasz według instrukcji wymazy z wewnętrznej strony policzka. Później pakuje się to w ich kopertę i z uzupełnionymi dokumentami odsyła.

Też chyba zrobię te badania na trombofilię po nowym roku. Dzisiaj idę do endokrynologa na 17:45, mój narzeczony na 16 ma badanie nasienia, a ja dalej nie pojechałam umówić się na histerolaparoskopię, bo w piątek jeździłam po przedszkolach – nigdzie nie ma miejsc, a wczoraj napadało tyle śniegu, że mi się odechciało, więc pojedziemy jutro. Weekend spędziliśmy na graniu ze znajomymi w monopoly dla oszustów i chociaż przez chwilę nie myślałam o staraniach.

To ja jeszcze dodam że z kodem „TROMB-1„ jest minus 30 zł od ceny

Badanie na trombofilie wrodzona. Ja robiłam z Testy DNA : Link do: Trombofilia badanie – na czym polega i ile kosztuje? Sprawdź

Widzę, że jest taniej niż 3 lata temu 🙈

Ja robiłam ze strony test dna. Cena to 387 w wersji standard. Można je zrobić w dowolnym dniu cyklu. Na stronie opłaca się badanie, wysyłają pakiet wymazowy i sama takim jakby patyczkiem do uszu pobierasz według instrukcji wymazy z wewnętrznej strony policzka. Później pakuje się to w ich kopertę i z uzupełnionymi dokumentami odsyła.

Okej dziewczyny! Zamówiłam 😊 zobaczymy co mi wyjdzie. Ciągle poszukuje przyczyny dla której miałam puste jajo, a będę spokojniejsza gdy będę wiedziała że coś już sprawdziłam. Dziękuję!

reklama
Do góry