Ja ma dwójkę dzieci splodzonych właśnie w zimnych miesiącachPamiętam że któraś dziewczyna sprawdzała, że w zimowych miesiącach więcej dziewczyn z kresek zaciąża, listopad dopiero się zaczął. Daj dziewczynom czas![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ma dwójkę dzieci splodzonych właśnie w zimnych miesiącachPamiętam że któraś dziewczyna sprawdzała, że w zimowych miesiącach więcej dziewczyn z kresek zaciąża, listopad dopiero się zaczął. Daj dziewczynom czas![]()
Super, to wieczorem czekamy na Twoja relacjeAaa mam wyniki pozostałych wymazów - brak chlamydii i innych takichJeśli więc pęcherzyk wieczorem będzie na swoim miejscu, o 19 drożność
![]()
Planowaliśmy aby już na rocznicę było dziecko ale lipa chyba choć mój okres to nie okres nigdy takiego nie miałam jutro rano robię test. Coś jest nie tak. Mój ma 13 sierpnia urodzinyŁadnieu Nas 15 lat razem i 6 po ślubie
![]()
To mamy dobre wiadomościAaa mam wyniki pozostałych wymazów - brak chlamydii i innych takichJeśli więc pęcherzyk wieczorem będzie na swoim miejscu, o 19 drożność
![]()
Przecież jajek nie można przegrzewać to ewidentnie toJa ma dwójkę dzieci splodzonych właśnie w zimnych miesiącachCoś w tym musi być, że te żołnierzyki odzywają po upale
![]()
Pewnie Grecja.No i fajnie, dokąd się wybieracie? Ja bym chętnie pojechała gdzieś, gdzie moglibyśmy zanurać (kocham nurkować), ale w tym roku już nam się raczej nie uda, bo mamy tyle roboty, że ledwo udaje nam się czas wytargać na wolny weekend
![]()
Może znowu wepchnął za mocno?Aaaale się fatalnie dzisiaj czujęGłowa ciśnie chyba jeszcze po wczorajszej migrenie, wszystko mnie boli a tu owulka coraz bliżej
No i nadal bardzo delikatnie zabarwiony śluz krwią, mimo że wczoraj nic nie było
![]()
Aaa mam wyniki pozostałych wymazów - brak chlamydii i innych takichJeśli więc pęcherzyk wieczorem będzie na swoim miejscu, o 19 drożność
![]()