Kitsune
Moderator
Gnocchi w sosie śmietanowym z różnymi dodatkamico gotujesz?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gnocchi w sosie śmietanowym z różnymi dodatkamico gotujesz?
Jeszcze jest kwestia wpływu hormonów na wielkość ewentualnych zmian/zgrubień w piersiach - zwłaszcza w przypadku piersi o budowie gruczołowo-tłuszczowej (z tendencją do tworzenia się cyst). W pierwszej fazie cyklu zazwyczaj nie są one wyczuwalne, ponieważ to zmiany czynnościowe, dlatego np. samobadanie piersi najlepiej robić tuż po miesiączce.ciekawemy mieliśmy w październiku prelekcję w pracy o raku piersi i badaniu i mówili tylko o tej tkliwości - czyli nawet przy badaniu cycków można mieć inne informacje
![]()
no ja miałam w 2 fazie cyklu. Bo ogólnie można w każdej fazie, tylko podobno w 1 lepiej widaćTak myślałam, że lepiej w 1 fazie cyklu. Ale przecież ja już nie będę miała 1 fazy cyklua właśnie jestem w fazie owulacji.
Wrażliwe mam tylko jak jestem w ciąży. Cóż umawiam się w takim razie czym prędzej![]()
Ja mam tyle tiktoków z przepisami zapisanych i jakoś nigdy mi nie po drodze żeby je faktycznie robićGnocchi w sosie śmietanowym z różnymi dodatkamiW przepisie są tylko pomidory, cebula i parmezan, a ja dałam zamiast cebuli czosnek i do tego kurczaka i pieczarki. Zaraz zobaczymy co z tego wyszło
![]()
Ja w ogóle Tik Toka uważam za dno dna, ale jakoś tak ostatnio mi się nudziło i zaczęłam przeglądać. Ile w tym całym śmietniku jest perełek to szokJa mam tyle tiktoków z przepisami zapisanych i jakoś nigdy mi nie po drodze żeby je faktycznie robićmoże z raz mi się zdarzylo
Ja w wannie najczęściej scrolluje, wtedy ten czas leci tak szybko ze szokJa w ogóle Tik Toka uważam za dno dna, ale jakoś tak ostatnio mi się nudziło i zaczęłam przeglądać. Ile w tym całym śmietniku jest perełek to szok
niby jest, ale dla mnie to jest taki trawiciel czasu, że szok. Straszne góvvno.Ja w ogóle Tik Toka uważam za dno dna, ale jakoś tak ostatnio mi się nudziło i zaczęłam przeglądać. Ile w tym całym śmietniku jest perełek to szok
Ale fantastycznie koi nerwy w oczekiwaniu np. na wynikiniby jest, ale dla mnie to jest taki trawiciel czasu, że szok. Straszne góvvno.
A sama jestem uzależniona od tego![]()
Albo fajnie się rozmięka w wannie przy nimAle fantastycznie koi nerwy w oczekiwaniu np. na wyniki![]()
Zobaczymy, napisałam do nich maila z pytaniem o najbliższy termin.Kurczę, a skoro już próbujesz w Katowicach, to może spróbowałabyś u Marty Paligi w Angeliusie? Tylko tam terminy raczej odległe.