jagna_jadzia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
auto może też podjechać i zjechać do tyłuAle to masz taką sporą górkę czy ludzie mieli słabe gumy pod autem? Sylwia ma 100% racji, zjeżdżanie z górki jest bardziej ryzykownie.
Wydaje mi się, że połączenie dwóch wymienionych: górka jest dość stroma (jak na miejskie warunki na Pomorzu, wiadomo, że w górach by pewnie się nie wyróżniałaAle to masz taką sporą górkę czy ludzie mieli słabe gumy pod autem? Sylwia ma 100% racji, zjeżdżanie z górki jest bardziej ryzykownie.
Gdy droga jest słabo utrzymana i auto z jednym napędem to tak może się staćauto może też podjechać i zjechać do tyłuwtedy tylko łańcuchy
![]()
Ja tez nie mam prawka. Do psiapsi dojeżdżam busikiemMoja jedna dobra koleżanka nie ma wgl prawka bo uważa że żyje w mieście i nie potrzebuje. Problem pojawił się gdy ja przeprowadziłam się do męża i teraz nie ma jak mnie odwiedzić bo jej mąż większość życia jest w pracy.
Co lekarz powiedział?Jestem po USG... Pęcherzyk urósł, pojawiło się ciałko żółte... Wszystko się zgadza... Zgłupiałam totalnie.
Jutro powtórka bety i USG za tydzień. Mam nie odstawiać leków, aczkolwiek ten spadek jest bardzo niepokojącyCo lekarz powiedział?