anyżowa
Fanka BB :)
Acha chyba już wiem, te koszulki takie?Wpierdolki?!?! W sensie ŻONOBIJKI?!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Acha chyba już wiem, te koszulki takie?Wpierdolki?!?! W sensie ŻONOBIJKI?!![]()
Tak, takie te podkoszulki na ramiączkach chłopskieWpierdolki?!?! W sensie ŻONOBIJKI?!![]()
Żonobijki inaczejJak mi powiesz co to są wpierdolki, to Ci odpowiem na pytanie![]()
Niee, nie nosi na szczęścieA nosi wpierdolki po domu? Bo mój takjak go tak widzę, to od razu mi ochota przechodzi
![]()
Po tych żonobijkach pokapowałamŻonobijki inaczej![]()
Ja nie wiem co to za insynuacje.
A kiedy to było? Bo chyba coś się zmieniło w tej kwestii. Moja ciocia, która jest lekarzem sama była w szoku, jak jeszcze będąc w ciąży jechałam właśnie na zastrzyk. Ginekolog wtedy mówiła, że teraz podają zapobiegawczo w ciąży, a potem po porodzie kolejny raz jak jest konflikt. U mnie byłTo ja mam 0rh- mąż Brh- i nigdy nie dostałam żadnego zastrzyku. Nawet się pytałam to mówili że dostałbym gdyby miał + bo w tedy jest konflikt.
Nie kuśA już miałam nadzieję. Takie ładne kolorowe wykresy![]()