Avy
Fanka BB :)
Ostatni mnie wkurwił, może teraz postawię na suszarkęnajpierw transfer![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatni mnie wkurwił, może teraz postawię na suszarkęnajpierw transfer![]()
Sprawdź prognozę długoterminową, to może śniegu nie będzieA! Jeszcze opony zimowe są w kolejce zakupowej![]()
ZawszeWysłałam mojego chłopa na zakupy, zrobiłam mu listę na listonicu i obserwuje jak jest daleko z zakupamijuż miałam 2 telefony co gdzie jest
wasi tez tak dzwonią jak są w sklepie?
![]()
O matko ja notorycznie znajduje jakieś śrubki, monety, małe ołówki... Ostatnio awantura była bo super mocna karta (Nie, tego nie napisałamDomyśliłam się, że się domyśli, żeby to zrobić, ale on raczej nic nigdy nie zostawia w spodniach
żadnej kasy nigdy nie znalazłam
![]()
Ja z tego wszystkiego tylko nie przewracam rzeczy na lewą stronę, mam to w dupieTo już jest instrukcja lvl expertA to, żeby przerzucać ciuchy na lewą stronę, sprawdzać kieszenie, wrzucać gacie i skarpety do woreczków to też mu piszesz?
Mi by się nie chciało. Wolę wstawić pralkę sama, a chłopu zostawić mniej zaawansowane prace domowe
![]()