nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
I u mnie też rok.U nas też teraz rok strzelił z suszareczką![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I u mnie też rok.U nas też teraz rok strzelił z suszareczką![]()
Rany, ja też uwielbiam!powiem Wam, że wyszłam z wanny dość szybko, ale teraz siedzę i oglądam UKRYTĄ PRAWDĘ.
Tak, nie wstydzę się tego (troche się wstydzę).
Kocham ukrytą prawdę.
Ja oglądam teraz... Plotkarę.Oglądam po raz drugi Chirurgów. Jestem na ósmym sezonie. Nie wiem co gorsze![]()
Ja rozumiem, że to Twój kuzyn, ale poronienie to poważna sprawa i myślę, że lepiej jakbyś została w domu. I tak jak dziewczyny piszą, sprawdzaj temperaturę, bo infekcja to nie przelewki. Ja miałam poronienie zatrzymane. Tylko plamiłam i organizm nie chciał „puścić” tej ciąży. Po dwóch tygodniach monitorowania skończyło się zabiegiem w 10tcNiejutro mam pogrzeb kuzyna, muszę tam być.
Na razie tylko raz mnie mocno zakuło. Myślałam że ruszyło, ale nie. Dreszcze mi przeszły jak gruby sweter naciągnęłamreszta chodzi prawie nago po domu bo jest podobno ciepło
a ja się trzęsę
no i leci że mnie ogrom śluzu. Żałuję że progesteron w ogóle brałam
może już dawno by się zaczęło
a tak czekam jak jakaś nienormalna
![]()
Młoda jeszcze jesteś, nie gadaj i działajJa już wierzyć przestaję, ale do 40 tki jeszcze ciut ciut, to przycupnę tu trochę jeszcze z Wami![]()
Jaki pięknySpecjalnie dla kilku z Was:
Zobacz załącznik 1581784
Jak już będą na mamusiach, czego im (nam) baaaaardzo życzę, to je nocna zgaga zmobilizuje i wtedy już nikt nie będzie miał cienia szansy, żeby nadrobićAle z Was cieniasy, że śpicie i nie nabijacie stron!![]()