reklama
jagna_jadzia
Fanka BB :)
Cieszę się że Ci chociaż trochę lepiejPowiem Wam, że nie wygląda, ale z takim apetytem zjadłam, że masakra![]()

Żołna
Tak, trochę lepiej. Pewnie dlatego, że pozwolili mi zjeśćCieszę się że Ci chociaż trochę lepiej![]()

jagna_jadzia
A coś się ruszyło? Rozmawiałaś z jakimś lekarzem?Zaczynam się bać kiedy mnie stąd w końcu wypuszcząbo już bym chciała wrócić do domku
![]()
Leanne
U mnie w ostatnich 2 cyklach to norma że kluje. I nic.Ja w tym miesiącu nie, chociaż może trochę… kłuje mnie jajnik z którego miałam owu i boję się pozamacicznej![]()
W tym cyklu to samo.
Temperatura spada, zatem raczej chyba nie mam co liczyć.
Lily_of_the_valley
Nooo nieźleTrochę tego jest
Maca, NAC, wit. C, D, E, B12, L-arginina, L-carnityna, Acetyl L-carnityna, Tauryna, selen, cynk, magnez, Ubiquinol, kwas foliowy, dha, oo i resveratrol - czyli jednak 29 tabletek![]()

To ja naliczyłam 15

Wybacz jeśli pisałaś, ale u Was wyszły jakieś złe wyniki badań?
Kosinka94
Moderator
Sprawdź Yango oni mają pełno różnych sumpliDziewczyny a czy znacie jakiś inozytol w postaci tabletek do picia z sensowną dawka i najlepiej bez dodatku innych witamin ?Trochę już mam dość tych rozpuszczanych form tym bardziej że nie mogę pić smakowych inozytoli
reklama
Żołna
Poszła krew. Ale nadal zarodka nie znaleziono. Zaraz chyba obchód będzie to może się czegoś dowiemA coś się ruszyło? Rozmawiałaś z jakimś lekarzem?

Podziel się: