reklama
Mademoiselle_Nika
Moderator
Pytacie co robię? Nie, ale i tak wam opowiem 

koko.sanka
Fanka BB :)
W listopadzie jest promka na badania tarczycowe, wrzucam linka: Link do: Pakiety tarczycowe od 59 zł! ✂
chyba sama się wybiorę pobadac. Tsh, ft3 i ft4 można w obojętnie jakim dniu cyklu?

Mademoiselle_Nika
Moderator
Tak, obojętneW listopadzie jest promka na badania tarczycowe, wrzucam linka: Link do: Pakiety tarczycowe od 59 zł! ✂chyba sama się wybiorę pobadac. Tsh, ft3 i ft4 można w obojętnie jakim dniu cyklu?
Miałam laparoskopia zwiadowcza w czerwcu, nie wiem czy moje cp nie jest pokłosiem tego zabiegu.@aurii_orelii miała laparo.
Sama jestem ciekawa, bo gdyby mi ktoś zaproponował laparo, to ja idę do szpitala jeszcze dziś.![]()

Żołna
A to nie jest tak, że jak TO się stało to mam tak jakby okres? Pytam bo w sumie się nie zastanawiałam, ale wpisałam sobie TEN nieszczęsny dzień za 1dcJa w ogóle miałam tak, że tydzień po laparoskopii (ledwo co przestałam plamić) pędziłam do szpitala bo zaczęłam mocno krwawić... A lekarz na IP spojrzał na mnie i mówi "no krwawi Pani, bo ma Pani okres"Bez kitu tydzień po zabiegu dostałam okres
![]()
nieznośne_poplątanie
Moderator
A co było u Ciebie powodem laparoskopii?Miałam laparoskopia zwiadowcza w czerwcu, nie wiem czy moje cp nie jest pokłosiem tego zabiegu.![]()
Kitsune
Moderator
Tego nie wiem, bo ja za 1dc uznałam właśnie to krwawienie które się okazało okresem. I po poronieniach też dopiero pierwszą miesiączkę po uznawałam za 1dcA to nie jest tak, że jak TO się stało to mam tak jakby okres? Pytam bo w sumie się nie zastanawiałam, ale wpisałam sobie TEN nieszczęsny dzień za 1dc
Sharley
Ja będę testować jutro jednak. Ale powiem Wam, że może to głupie ale tak się jakoś boję robić tego testu. Jakoś tak czuję po kościach, że się znowu rozczaruje

reklama
2,5 toku bez ciąży, chcieli mieć pewność ze nie ma zrostów, polipów, endometriozy.A co było u Ciebie powodem laparoskopii?