reklama
aurii_orelii
Fanka BB :)
A bierzesz leki stymulujące?No w moim przypadku już tam chyba 3 miesiąc mam
Avy
Dawałaś ten ser panierowany? Jak tak to z czego robiłaś? Serki topione czy camembert?
Dawałam camembert panierowany.A przepis jakiś masz? Może sprobuje bo ten z maca jest okropny dla mnie
Tutaj macie przepis:
nieznośne_poplątanie
Moderator
Masz jakąś stymulację, czy takie mnogie owulacje są u Ciebie normą?Ja to nie umiem w testy owu, wszystko mi wychodzą blade, nic nie ciemnieją (próbowałam póki co facelle zanim dojdą zamówione). Dzisiaj udało mi się dostać do ginekologa i pęcherzyk 20mm :O A dopiero 13dc. Dodatkowo nie wyklucza, że była owu z drugiego jajnika już w tym cyklu, bo jest płyn, ale jeszcze nie było ciałka żółtego. Może chociaż mierzenie temp mi coś pokaże![]()
Meganka
Bez stymulacji, nie robiłam monitoringu do tej pory także ciężko powiedzieć. brałam NAC 3-7dc, ale nie wiem na ile to mogło mieć wpływMasz jakąś stymulację, czy takie mnogie owulacje są u Ciebie normą?

Żonkaa
Ja miałam w zaleceniach ze szpitala, że jeśli pojawi się nagle większe krwawienie to mam niezwłocznie udać się do szpitala.Miałam wcześniej ustaloną wizytę na piątek, może się wybrać, niech gin sprawdzi?
U mnie bóle były od 2 do 5 dnia po zabiegu - bolało mnie na tyle, że nie moglam tego bólu zadnymi tabletkami zabić. Dużo leżałam i przeszło, ale u mnie nie było jakoś dużo krwi.
reklama
Love_sun
To był zły pomysł, wejść na forum o tej godzinie…..Dawałam camembert panierowany.
Tutaj macie przepis:Od razu uprzedzam, że babka jest wyjątkowo irytująca![]()

Jezu, jezyk mi do d*** Właśnie uciekł