Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też brałam też z aliness i brałam po 2, żeby było łącznie 200. Wiem, że niektóre dziewczyny brały więcej, ale mówiąc szczerze postanowiłam uznać, że moje jajka są na pewno ok i po prostu nie chciało mi się czytać żadnych badań naukowych o tym, ile należy brać@Bolilol Ty bierzesz ubiquinol? Jaką dawkę bierzesz/ brałaś i z jakiej firmy suplement? Mam ubiquinol z aliness 100 i na opakowaniu pisze ze jedna tabletka dziennie, ale coś mi się kojarzy ze chyba brałaś więcej (koło 400?)?
O rany... I tak masz od leków?Hormony mnie dojeżdżają tym razem. Nie dość, że wczoraj wpadłam w histerie, bo nie produkują już ulubionej zabawki mojej kotki, a chyba zaczyna jej się psuc (pełen zestaw: łzy, gile, szloch, zanoszenie się), to mam chorobę morską. Mój mąż kręci stopą - tak po prostu ma, leży i kręci stopą. I wyobrażacie to sobie, że już nie może tego robić w obrębie mojego wzroku, bo mi się zaczyna kręcić w głowie od tego? Czuję się jak na statku.
Albo dzisiaj od rana łeb mi pęka 8 rzygać mi się chce, to mąż mi kroił pomarańcze do Napoju Mocy i coś do mnie mówił i machał ręką, w której trzymał nóż, podczas rozmowy - tak mi się zakręciło w głowie od tego latającego noża, że przez moment nie wiedziałam gdzie jest sufit, a gdzie podłoga
A dzisiaj od rana dokładam więcej proga... 3 tabletki dziennie więcej...![]()
przykro mi bardzo kochanaHej,
Byłam zapisana na jutro.
Nawet los nie dał szansy zrobić testu.
*****. Pierdole te całe starania.
Niemniej jednak trzymam za Was kciuki
Póki co nie zapisuje się na grudzień, ale będę podglądac watek
tak, od hormonów.O rany... I tak masz od leków?![]()
Przykro mi że tak ciężko to znosisztak, od hormonów.
Generalnie od kiedy biorę różne hormony zauważam jak ogromny mają na mnie wpływ, nawet na to, o której wstaję, jak często wybudzam się w nocy, jak często chodzę siku. Na takie totalnie podstawowe kwestie.