reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Królowa_kresek a Tobie tylko mordy pokazują ciążę podczas owulacji, czy inne testy też ❓
Edit. nordy miało być 🙈🙈🙈
Inne też 😁😁😁 taki ze mnie badacz zjawisk, że wypróbowuje każdym, który mam i faktycznie od pozytywa mam po 15 lub 16 dniach @, więc obstawiam, że to zawsze w owulacje tak. Np od 2 dni mam biale już nawet nordtesty, może przypadkiem tamte 4 były jakies "nieteges"

Dziś dzień buraka! Wszystkiego najlepszego! 😀
animation 2d GIF by Jake

Inne też 😁😁😁 taki ze mnie badacz zjawisk, że wypróbowuje każdym, który mam i faktycznie od pozytywa mam po 15 lub 16 dniach @, więc obstawiam, że to zawsze w owulacje tak. Np od 2 dni mam biale już nawet nordtesty, może przypadkiem tamte 4 były jakies "nieteges"
No w końcu królowa kresek tytuł zobowiązuje. 😅🥰💓

Nordtesty zupełnie białe? Tego to jeszcze w życiu nie widziałam 🤣🤣

Sama tą ferrytyne bym poszła zbadać, bo mi włosy lecą garściami. Ale ze względu na moje żyły na jedno badanie nie będę się traumatyzować.
Zakwas z buraka już mam nastawiony :) lada dzień będzie można pić.
Ale włosy to chyba lecą mi po stresie i narkozie :)
Podzielisz się przepisem na zakwas buraczany? ❤️Po jakim czasie jest gotowy? 😁

reklama
Do góry