babielato_
Fanka BB :)
Ja kocham ser pieczarki cebula.Ja też obieram. A to nie jest normalne?
Aaaale bym zjadła tosta z serem, szynką, pomidorem i pieczarkami...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kocham ser pieczarki cebula.Ja też obieram. A to nie jest normalne?
Aaaale bym zjadła tosta z serem, szynką, pomidorem i pieczarkami...
Inne teżKrólowa_kresek a Tobie tylko mordy pokazują ciążę podczas owulacji, czy inne testy też
Edit. nordy miało być![]()
A to jakaś aluzja? Jesteśmy wszystkie burakami?Dziś dzień buraka! Wszystkiego najlepszego!
![]()
No w końcu królowa kresek tytuł zobowiązuje.Inne teżtaki ze mnie badacz zjawisk, że wypróbowuje każdym, który mam i faktycznie od pozytywa mam po 15 lub 16 dniach @, więc obstawiam, że to zawsze w owulacje tak. Np od 2 dni mam biale już nawet nordtesty, może przypadkiem tamte 4 były jakies "nieteges"
Nordtesty zupełnie białe? Tego to jeszcze w życiu nie widziałamInne teżtaki ze mnie badacz zjawisk, że wypróbowuje każdym, który mam i faktycznie od pozytywa mam po 15 lub 16 dniach @, więc obstawiam, że to zawsze w owulacje tak. Np od 2 dni mam biale już nawet nordtesty, może przypadkiem tamte 4 były jakies "nieteges"
Zawsze. Nie wyobrażam sobie nie obierać.10 stron niedoboru..
Szukam bratniej duszy. Kto obiera pieczarki? Wszyscy na mnie dziwnie patrzą, ale ja nie umiem ich nie obrać.
Podzielisz się przepisem na zakwas buraczany?Sama tą ferrytyne bym poszła zbadać, bo mi włosy lecą garściami. Ale ze względu na moje żyły na jedno badanie nie będę się traumatyzować.
Zakwas z buraka już mam nastawionylada dzień będzie można pić.
Ale włosy to chyba lecą mi po stresie i narkozie![]()