Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Niedługo będzieKurde, dzisiaj 28 dni od zabiegu, a moje cykle trwają 28 dnichyba nigdy nie czekałam aż tak bardzo na okres

To dobra prowadząca
@Mademoiselle_Nika chyba coś mówiłaś, że planowałaś założyć grudniowe kreski?A prowadząca na grudniowy wątek już wybrana? Bo zegar tyka dziewczynki

Już dawno zgłosiła się chętnaA prowadząca na grudniowy wątek już wybrana? Bo zegar tyka dziewczynki

@Mademoiselle_Nika chyba coś mówiłaś, że planowałaś założyć grudniowe kreski?
Tak, faktycznie, teraz pamiętamJuż dawno zgłosiła się chętna

U nas wyniki badania nasienia (podstawowe) są tak maksymalnie do dwóch godzin zawsze.Szczerze to nigdy nie spotkałam się z tym, żeby wyniki nasienia nawet podstawowe były w 3 godziny. Zawsze ok tygodnia ale może się mylę
Mężczyźni też myślą inaczej. Dla nich nawet wizyta u lekarza rodzinnego czy sama rejestracja na wizytę jest wyczynem a co dopiero badanie nasienia w pokoiku gdzie za ścianą są obce baby i wiedzą co robipogadajcie na spokojnie bo to dużo stresu dla Was obojga
 A teraz już sobie żarciki stroi z tego, że za tydzień znów będzie walił do kubeczka.
 A teraz już sobie żarciki stroi z tego, że za tydzień znów będzie walił do kubeczka. 
Już chcesz się nas pozbyć?A prowadząca na grudniowy wątek już wybrana? Bo zegar tyka dziewczynki