Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
też tak miałam z pakietu Medicover powiedzieli że nie ma w cenie pakietu monitoringu cyklu.niby jest usg, ale jak poszłam na wizytę i powiedziałam, ze chciałabym wiedzieć czy już była owu czy jestem przed, to usłyszałam, ze oni monitoringu nie robią, dzisiaj wyjątkowo mi udzieli takiej informacji ale wystawia tez skierowanie do kliniki niepłodności i tam mam sobie iść na monitoring
Tych 5 lekarzy masz w Lux Medzie czy moze znasz jakies przyjazne nazwisko w Medicover?![]()
niby jest usg, ale jak poszłam na wizytę i powiedziałam, ze chciałabym wiedzieć czy już była owu czy jestem przed, to usłyszałam, ze oni monitoringu nie robią, dzisiaj wyjątkowo mi udzieli takiej informacji ale wystawia tez skierowanie do kliniki niepłodności i tam mam sobie iść na monitoring
No ok, rozumiem... po prostu mi się to wszystko ułożyło. Spadek temperatury, pik LH, ból jajnika, śluz z krwią. Może nasze starania wystarczą, może nie.. w kolejnym cyklu będę mądrzejsza![]()
Dziewczyny, nie dociera to do mnie. Robiąc zdjęcia trzęsą mi się ręce... Na żywo kreska jest ładniejsza. Gdyby nie wzrost temp na 37,3 to nawet bym nie pomyślała, żeby już robić test.
Pewnie@Miętusek gratuluję! Trzymam kciuki za betę ❤ mogłabyś podzielić się wykresem, jeśli prowadzisz obserwację temperatury?![]()
Idealny wykres❤Pewnie
Wczorajszego pomiaru nie ma, bo byliśmy na urodzinach i poszłam spać dopiero przed 4.00. Nie było sensu mierzyć ;p
Pozostałe były mierzone jak należy![]()
Wystarczyło wykreślić ten "serduszko-okres" z nickuDziewczyny, nie dociera to do mnie. Robiąc zdjęcia trzęsą mi się ręce... Na żywo kreska jest ładniejsza. Gdyby nie wzrost temp na 37,3 to nawet bym nie pomyślała, żeby już robić test.
Podasz może nazwę aplikacji?Pewnie
Wczorajszego pomiaru nie ma, bo byliśmy na urodzinach i poszłam spać dopiero przed 4.00. Nie było sensu mierzyć ;p
Pozostałe były mierzone jak należy![]()