Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A test dla nas? By nacieszyć moje zawiedzione, przepelnione sarkazmem serce?Tak, miałam cienką drugą kreseczkę na teście i pobiegłam rano na betę.
Wynik 16,20 mIU/ml
Jutro powtarzam, liczę na przyrost...

❤❤❤❤
 ❤❤❤❤

i nie wrzucilaś foty testu? Bój się bobaTak, miałam cienką drugą kreseczkę na teście i pobiegłam rano na betę.
Wynik 16,20 mIU/ml
I broń Boże alkoholu w weekend do menopauzy
Matko jak pocztówka z gór
Pięknie! Który cykl starań przypomnij proszę.Tak, miałam cienką drugą kreseczkę na teście i pobiegłam rano na betę.
Wynik 16,20 mIU/ml
cudownie! GratulacjeTak, miałam cienką drugą kreseczkę na teście i pobiegłam rano na betę.
Wynik 16,20 mIU/ml

To chyba też m.in. do mnie... wydaje mi się, że mój lekarz mówił o obiecującym wykresie w kontekście ewentualnej owu, której nie chciał potwierdzić na 100%, bo nie było monitoringu. Jutro idę na progesteron, ubłagałam kobietę na recepcji w szpitalu, żeby mnie przyjęli przed wszystkimi przed 7 rano, żebym zdążyła przed pracąPragnę przypomnieć i ostudzić lekko część z Was. Nie istnieje coś takiego jak "obiecujący wykres" kilka dni po owu. Kilkanaście - tak. Kilka-nie.
 w ogóle pracuję obok szpitala I dziś chciałam tam podejść to powiedzieli, że progesteronu nie bedaja. Wydawało mi się, że to dość podstawowy wskaźnik... no także jutro potwierdzę czy owu była.
  w ogóle pracuję obok szpitala I dziś chciałam tam podejść to powiedzieli, że progesteronu nie bedaja. Wydawało mi się, że to dość podstawowy wskaźnik... no także jutro potwierdzę czy owu była. Czyli nawet jak spadnie trochę, ale nie ponizej tej linii podstawowej to cały czas można mieć nadzieję?chyba 4, ale potem powinny się utrzymywać na wyższym poziomie ponad linię podstawową
11/12 dpoile dpo?
gratulacjeTak, miałam cienką drugą kreseczkę na teście i pobiegłam rano na betę.
Wynik 16,20 mIU/ml
 czy dobrze kojarzę że jesteś po IUI? Za którym razem się udało?
 czy dobrze kojarzę że jesteś po IUI? Za którym razem się udało?