Miętusek
Moderator
Jakieś 2 metry ;p będę w różnych miejscach -avenida, targi, autostrada i dalej nie wiadomo gdzie poniesieo nie, a ja właśnie ruszam z głównego!!! Na jaką odległość umiesz smarkać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakieś 2 metry ;p będę w różnych miejscach -avenida, targi, autostrada i dalej nie wiadomo gdzie poniesieo nie, a ja właśnie ruszam z głównego!!! Na jaką odległość umiesz smarkać?
nie martw się, nie wyliże Ci barierek, ja tak tylko na dwa dni byłam, pewnie dopiero w czerwcu wrócę, do tego czasu już się smarki zdążą rozpuścićJa pierwsza liże barierki za tydzień!
A w którą stronę jedziesz?o nie, a ja właśnie ruszam z głównego!!! Na jaką odległość umiesz smarkać?
A w którą stronę jedziesz?![]()
pociąg z końcową ŚwinoujścieA w którą stronę jedziesz?![]()
Właśnie kończę 31 i jestem w trakcie 21 cyklu starań, uważam ze dopóki owulujesz to jest duża szansa na dziecko!wiec ja jestem z tych niecierpliwych. Mam 33 lata i raczej nie bede starac sie juz po 35 roku zycia tym bardziej ze moj partner bedzie mial 40. Wiec nie wiem czy to nie byl moj ostatni cykl staran
Ja jestem autemNo pewnie jedźcie jednym pociągiem i oddaj jej moje smarki![]()
A to w inne rejony. Jak wrocisz to może coś jeszcze zostaniepociąg z końcową Świnoujście![]()
Tez przykulo to zdanie moją uwagęMIAŁAŚ DZIŚ FABRYCZNEGO DUCHA????
Nie bądź taka, nie jedno widziałam u siebie. Prosimy zdjecie do ocenyTak jakbyale na ten moment nie ma powodu do nadziei bo to chooytest z allegro a i widoczny tylko dla takich psychopatów jak ja
![]()