Kylyyy1408
Fanka BB :)
A co zazdrościsz ? Tez byś pewnie chciała być tak PEWNA jak ja, nie mów, ze nieTaaa…

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co zazdrościsz ? Tez byś pewnie chciała być tak PEWNA jak ja, nie mów, ze nieTaaa…
Nie gadaj, ja wczoraj kichanie, dziś ból głowy co to niby innego jak nie ciąża ? Tylko mi pasuje, wcale nie znam 278282 innych powodów takich dolegliwościkurde, a mi rpzedwczoraj jakby wychodziła opryszczka to mówię ciąża na bank, ale nastepnego dnia się obudziłam i czysto :/ chyba jednak się nie udało
Bo ja jestem zazdrośnica i powieszę się na cycachA co zazdrościsz ? Tez byś pewnie chciała być tak PEWNA jak ja, nie mów, ze nie![]()
mnie suty szczypią i jem za dwie osoby (serio). Może nie wszystko straconeNie gadaj, ja wczoraj kichanie, dziś ból głowy co to niby innego jak nie ciąża ? Tylko mi pasuje, wcale nie znam 278282 innych powodów takich dolegliwości![]()
Długie musisz mieć te cyce XDBo ja jestem zazdrośnica i powieszę się na cycach.
Ale my wszystkie mamy urojenia, wiec podziel się z Nami swoimi!Nie ma czym przysięgam. Jak będzie to dam, ale na ten moment to urojenia i nie ma się czym chwalić![]()
o, to ja tez. Na dodatek rano rzygałam.Melduje kolejny PEWNY OBJAW ciąży.
Mam przeokropny ćmiący ból głowy![]()
No napiszę Ci, że może długie nie są, ale na upartego taki rozmiar, że mogłabym je związać i się na nich powiesić xD.Długie musisz mieć te cyce XD
ZazdroooooNo napiszę Ci, że może długie nie są, ale na upartego taki rozmiar, że mogłabym je związać i się na nich powiesić xD.
O Bobie, o czym ja piszę…