Zazuu
Fanka BB :)
A czy ktoś mógłby mi proszę przypomnieć na co ACC? Bo sobie zanotowałam, że pomaga i myślałam, że będę pamiętać na co, no ale zapomniałam![]()
I dodatkowo można je przyjmować zamiast drogiego nac z miovelii na poprawę owu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A czy ktoś mógłby mi proszę przypomnieć na co ACC? Bo sobie zanotowałam, że pomaga i myślałam, że będę pamiętać na co, no ale zapomniałam![]()
a na następny dzień nawet było o tym w telewizji głośnoprzecież nawet badania były podlinkowane Ty podła żmijo
przed owu wiesiołek, alkohol i seks, a po owu trzeźwość, wymyślanie cionsza z pryszczy i sikanie na patyczki? Pierwsza połowa cyklu to jednak lepsza impreza...Ostatnio miałyśmy tu z @lady_in_blue dyskusje o tym, że podobno picie alkoholu po owulacji sprawia, że ryzyko poronienia wzrasta do 37%to była całkiem zabawna dyskusja w sumie
Zwłaszcza 10 tygodni po owulacjiOstatnio miałyśmy tu z @lady_in_blue dyskusje o tym, że podobno picie alkoholu po owulacji sprawia, że ryzyko poronienia wzrasta do 37%to była całkiem zabawna dyskusja w sumie
Też pasuje, pojadę nawet zagraniceSosnowiec to był![]()
to chyba było dzień po wspaniałej wypowiedzia na następny dzień nawet było o tym w telewizji głośno![]()
Bym miała kogoś do polecenia to może bym już w ciąży byłaTeż pasuje, pojadę nawet zagranice, kogo możesz polecić?
Okej widzę, że na tym samym wózku jedziemyBym miała kogoś do polecenia to może bym już w ciąży byłana zwykle wizyty jeżdżę do Kato, a tak bardziej konkretnie to ciagle się bujam, testuje nowego gina, tez z Kato, ale jeszcze nie mogę polecić. Przykro mi
.
o matko, jak ja kocham ten wątek. Tu wino na endo, tu piwo na tarczycę... szkoda, że nikotyna na nic nie pomaga.
@Bolilol , też bym chciała, żeby na coś pomagała…Ooo, wiem!acc jest na rozrzedzenie wydzielin (co za obrzydliwe słowo) w organizmie, więc moze pomóc na śluz i np jak partner ma podwyższoną lepkość nasienia.