angeliskax
Moderator
A obserwujesz mała anie z ws? Może clinica Zięba tam jest jakaś doktor która pomogła jej zajść w ciążę. Może ta doktor przypasuje?Zrobiłam Edit już, ale byłaś szybsza.
Katowice i okolice lub Oświęcim i okolice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A obserwujesz mała anie z ws? Może clinica Zięba tam jest jakaś doktor która pomogła jej zajść w ciążę. Może ta doktor przypasuje?Zrobiłam Edit już, ale byłaś szybsza.
Katowice i okolice lub Oświęcim i okolice
Serioooooo???I dodatkowo można je przyjmować zamiast drogiego nac z miovelii na poprawę owu
Ale acc to na kaszel więc jak to miało działać?Serioooooo???
Matko a ja po tym rzygamdostałam ACC wspomagająco przy zapaleniu ucha
![]()
Serioooooo???
![]()
Ale acc to na kaszel więc jak to miało działać?![]()
No na wydzielinyAle acc to na kaszel więc jak to miało działać?![]()
To ja bym chyba musiała te 10 na raz wziąć bo na mnie te ACC nie działa rozrzedzająco.Myślę, że rozrzedzająco na wydzieliny w uchu
to w sumie jak afirmacje, szamanizm, bierzesz ACC, rzygasz po nim i przyciągasz w ten sposób rzyganie ciążowe!Serioooooo???
![]()
Ciul z monitoringiem, niech do mnie przyjedzieNie chciałoby mi się 100km na monitoring![]()
Muszę Cię rozczarować. Moje dziecko dostało na kaszel mucosolvan i też rzygalo, ja uraczyłam się tym syropem z podobnym efektem. Chyba rozrzedza mnie za bardzoto w sumie jak afirmacje, szamanizm, bierzesz ACC, rzygasz po nim i przyciągasz w ten sposób rzyganie ciążowe!