Zazuu
Fanka BB :)
@Zazuu
Poradzisz coś ?
Krwawienie może pojawić się w trakcie brania (znam takich lekarzy co uważają, że faza lutealna trwa ZAWSZE 14 dni więc choćbyśmy brały 800 mg proga to i tak krwawienie się zacznie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Zazuu
Poradzisz coś ?
Ja mam 2 ze stycznia 1 z marca i ja tez z msrca i git z wszystko mi jedno kiedy 4W sumie ja Cie rozumiem. Gdybym miała już 1 czy 2 dzieci to kolejne bym chciała z konkretnego miesiąca żeby się nie powtarzały miesiące itp. A skoro nie mam żadnego to mogę i 31 grudnia rodzić byleby kiedyś mieć tą szanse...
Cześć, to kiedy pierwsze testowanie?Cześć dziewczęta, zaczęłam Was czytać więc też coś od siebie napiszęzaczynam starania o drugie dziecko. Moje pierwsze dziecko ma już 2,5 roku więc czas najwyższy pomyśleć o rodzeństwie, aby ta różnica nie była zbyt duża
trzymam za Was kciuki żeby każda była spełniona w roli mamy
Moje doświadczenia z pierwszych starań były trudne bo może i długo się nie staraliśmy bo raptem 6 miesięcy, ale byłam strasznie nakręcona. Teraz jestem dopiero na początku drogi o starania, ale jednak już inaczej podchodzi się do do tego - bardziej świadomie.
Pozdrawiam
Karola
Ale taka prawda. W swojej karierze miałam pracownice pod sobą, które mogły być moimi mamami, ale były cudowne energiczne, mogłyśmy razem iść na imprezę i miały powera, pozytywne podejście od życia, poprostu je uwielbiałam, poszłam na zastępstwo i dostałam pod sobą młode osoby które wiecznie narzekały, umierały, twierdziły, że już mają sks no dramat. Dlatego mówię, że wiek to cyfraOj tam, oj tam.
Wiek to nie liczba. Liczy się to na ile się czujesz.
Ale w styczniu kochana już wracasz do gry, jak wszystko pójdzie dobrze?Nie no, po histero nie moge sie starac, wiec grudzien musze skipowac. Oczywiscie jezeli jasnie pan okres raczy sie zjawic. Pije wino, leze w gorocej wodzie, zaraz se zrobie dziurawca. No blagam, niech przyjdzie bo cale czekanie zmarnowane![]()
A gdzie zdjęcie testu?kochane… chyba się udało, ale jeszcze jasna i zaraz zrobię drugi test żeby mieć pewność.. 10 dpo i 5 dni przed okres, lecę po południu na betę ale muszę znaleźć labolatorium czynne do późna
A gdzie zdjęcie dla nas?kochane… chyba się udało, ale jeszcze jasna i zaraz zrobię drugi test żeby mieć pewność.. 10 dpo i 5 dni przed okres, lecę po południu na betę ale muszę znaleźć labolatorium czynne do późna
Dziwne to dla mnie bo dzisiaj jest 27dc a ja cykle nam zazwyczaj 29-30Krwawienie może pojawić się w trakcie brania (znam takich lekarzy co uważają, że faza lutealna trwa ZAWSZE 14 dni więc choćbyśmy brały 800 mg proga to i tak krwawienie się zaczniei tu witam się w 1dc na 6 dzien po odstawieniu proga) i jeśli się zacznie to po prostu odstawia się wcześniej progesteron. O ile masz pewność, że to okres to już omawiałam z kims tutaj ze nie odstawiamy proga bez wykluczenia ciąży
Pink strumieniowy wyszedł pozytywny po 2 minutach, a teraz 2 negatywne z innej firmy testeo i nova, wiec sama nie wiem co o tym myśleć, idę na pewno na betę i zrobię jeszcze raz jutro rano i zobaczymy..A gdzie zdjęcie testu?
WrzuciłamA gdzie zdjęcie dla nas?