• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Hmm moja jest wyraźniejsza, na niektórych, na niektórych taka blada jak Twoja. Zrobiłaś potem bete w ten sam dzień i była poniżej 5?
Nie, to była sobota wieczór, dwa pinki z kreską, niedziela rano biało. Dlatego ja jak wyjdzie mi jakakolwiek kreska kiedyś to dopóki nie nasikam na 10 testów różnych firm to nie uwierzę w nic… ale widzę, że to robiłaś kilka testów, wiec raczej nie masz się co przejmować, leć na bete! 😁

dziewczyny, wczoraj mnie poniosło i kupiłam sobie voucher na badania😂🤦‍♀️ Mam pakiet PZU ale zdaje się że w nim nie mam ani witaminy D ani AMH wiec poszłam za ciosem i wykupiłam:
1 Ferrytyna
126 SHBG
142 Kwas foliowy
168 Witamina D metabolit 25(OH)
121 DHEA-SO4
137 AMH
141 Witamina B12
386 Chlamydia trachomatis IgG

W przyszłym miesiącu chce jeszcze hormony ogarnąć znowu ale to już będę gina cisnąć o skierowanie, powiedzcie androstendion w którym dniu cyklu badać? Bo czytam sprzeczne informacje. I już zgłupiałam…

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry