Kylyyy1408
Fanka BB :)
Taaa to tez byłam jaKtóraś z nas miała tak na pinku, że był jeden pozytywny i reszta już guzik i ciąży nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaa to tez byłam jaKtóraś z nas miała tak na pinku, że był jeden pozytywny i reszta już guzik i ciąży nie było
Gratulacje !Mam wynik bety, jak na 5 dni przed @ i 10 dpo beta: 29,60, progesteron 23,52. Co uważacie?
Ale mnie często tez wybrzusza… czy to nie ciąża ? No jak toŁapcie zasoby mojej pamięci w tel![]()
Gratulacje!Mam wynik bety, jak na 5 dni przed @ i 10 dpo beta: 29,60, progesteron 23,52. Co uważacie?
To cionszJest szansa ... Mam od 2 tygodni pryszczo-obcego na samym środku brodyi wybrzusza mnie za każdym razem jak coś zjem... Mam fart
![]()
Mnie wypryszczylo w tym cyklu tak ze strach w lustro patrzeć, a pol roku walczyłam z przebarwieniami po ostatnim wysypieJest szansa ... Mam od 2 tygodni pryszczo-obcego na samym środku brodyi wybrzusza mnie za każdym razem jak coś zjem... Mam fart
![]()
To chyba taki jak mają słonice... Bo wybrzusza mnie od kilku dobrych latTo cionsz![]()
Omg padłamBawcie się dobrze
Ja nigdy nie miałam problemów z pryszczami, ani w okresie dorastania ani później. Jak pojawiały mi się pryszcze to oznaczało owulację. Pryszczy nie miałam przez ostatnie 2 lata więc z tego ucieszyłam się jak nigdyMnie wypryszczylo w tym cyklu tak ze strach w lustro patrzeć, a pol roku walczyłam z przebarwieniami po ostatnim wysypie![]()